bugün

yazarların sıkıntı çektiği konular

Herhangi bir haksızlıkla karşı karşıya kalınca ya da birisinin haksızlığa uğradığını görünce dayanamıyorum sözlük. Hani böyle sanki anama, bacıma sövmüşler gibi tepki veriyorum çıldırıyorum.
Az önce yaklaşık 200 kişilik sikimsonik bir topluluğun whatsapp grubunda bir arkadaş kyk yurdundan ücreti geciktirdiği için atıldığını ve geçici bir süre birkaç günlüğüne kalmaya yer aradığını söyledi. Ordan pat diye grup yöneticisi yavşağın teki çıktı; durumun aciliyetini anlayabiliyorum ama lütfen gruba topluluğumuzun amacı dışında bir mesaj yazmayın dedi. Ben de durur muyum, durumun aciliyetini anlasan böyle bir mesaj atmazdın yavşak dedim. Adam sokakta kalmış böyle bir durumda yardım isteyemeyecekse anasını sikeyim öyle grubun. Gerçi bunu da söyledim sikerim böyle grubu da topluluğuda dedim ve atılana kadar saçma sapan çıkartmalar yollayıp tek başıma herkese en az 150 bildirim yolladım.
Şimdi Bir öğrenciyi ödemesini geciktirdi diye kış vakti kapının önüne koyan kurum, gruptaki siklemeyen ve hatta derdini paylaştığı için o garibi kınayan gereksiz insanlar iyi ama ben sövdüm diye kötü oldum. Amına koyayım böyle işin...