bugün
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- renault 9 broadway8
- kezoların burada kibirlenmesi5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- saç dökülmesi5
- erdoğan ın dünya lideri olması2
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- yazın yorganla yatan insan5
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- hangi şehrin neyi meşhur4
- en hakiki mürşitteki ilim4
- nihoşun ölümü16
- memduh bashgan14
- tavsiye4
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- gecenin şiiri5
- haydi selametle kt3
- eskort ile dertleşen adam2
- mason greenwood5
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- sabah alarmı2
- asteğmen7
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- bu saatte yenebilecek şeyler3
- moderatörlere sesleniş5
- brad pitt4
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- meal kuran değildir26
- tuba büyüküstün7
- simko39
- instagram kapanırsa ne olur sorunsalı2
- rambo ariel ortega8
- yazıcıdan basıp duvara asılası resimler2
- penise dövme yaptırmak2
- gram altın3
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- çerçeve yasa teklifi meclis te2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay3
- eski de olsa bir araba sahibi olmak2
Kızılyıldız ımızın 2-1 kazandığı futbol müsabakası.bu sefer öyle kısa kesip bırakmayacağım entarimi.çünkü dejan kasiroviç kardeşiniz bu maçı sizin için yerinden yani stadion crvena zvezdadan seyretti.neyse lafı uzatmıyorum maçın hikayesine geçiyorum.ilk önce hava tam maç havasıydı yağmura döndü dönecek karanlıkta bulutlar.hava soğuk.morallerde bozuk çünkü partizan ın napredak a dört attığı haberi herkes tarafından duyuldu.bir puan önümüzdeki vojvodina da son saniye golüyle galip geldiği için bu maçı alsak da basamak çıkamıyorduk.ben güvenliği elden bırakmamak adına 1 saat önceden stada girdim.çünkü hem kalabalık olabilirdi hem de delijeler gelince ortalık savaş alanına dönebilirdi.bu yüzden statta epey bi sıkıldım.sırp gazetelerini okumaya başladım.ama okuduğum gazetede ne güncel bir olay var ne de bir haber.varsa yoksa ya magazin ya da manken resimleri.neyse maçın bitimine az bir süre kala büyük bir gürültü koptu.gelen delijelerdi.hemen oturduğum bölüm olan kale arkası işgal edildi.maçın 12. dakikasında eski fenerbahçeli lazetiç in gölü gelene kadar partizan a küfür edildi.Ama lazetiç golünden hemen iki dakika sonra banat ın attığı gol soğukduş etkisi yarattı.birkaç münferit bağırma dışında 43 e kadar ses çıkmadı.Ancak 43 te tomoviç adeta uçarak kafayı vurduğunda üstümde 4-5 kişi buldum.tomoviç in golünde adamın 3 kişinin arasından kule gibi yükselerek vurduğu kafa unutulmaz herhalde.neyse ikinci yarıyı Kızılyıldız direkleri döverek geçirdi.84 te Banat lı bir oyuncunun acıyla bağırışı statta yankılandı.maçtan sonra futbolcunun ayağı kırıldığı bildirildi.maçtan sonra herkes bitime 4 hafta kala partizan la aramızdaki 9 puanın kapanmayacağını söylüyordu.ama bunu söyleyen herkesin eve gidince umutla partizan ın haftaya yenileceğini hayal ettiğide su götürmezdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar