bugün

tenga

bir japon tasarım harikasıdır. eğer gelecekte yapay zekalı insansı robotlar üretilcekse cinsel delikleri bu adamlar tasarlamalı. kullanılan krem ve yağların önemi de fazla tabi ama tek bir deliğe girerek oral, anal, vajinal tüm zevkleri en uç seviyede yaşayabiliyorsunuz.

ilk türkiyeye geldiğinde direk tenga fliphole black siparişi vermiştim. 2-3 ay boyunca herhangi karşı cinsle veya elimle ilişki kuramamıştım. Hiçbir şey onun kadar zevk veremiyordu. 1 yıl kullandıktan sonra ilk önce yanları parçalandı, sonra da silikonu parçalandı. tabi normal bir insanın o hale getirmesi imkansız.

Sonra tenga fliphole silver aldım, farklılık olsun diye. ama aşırı dardı ve hepsi girmiyordu. ama o vajinanın baya ilerisindeki kıkırdağa dokunma hissiyatını bile veriyor. sulu vajina, kuru vajina, hatta anal ilişki sırasında penis ucuna çarpan bokun hissiyatını bile veriyor. yok böyle bir şey ya. kullanılan kayganlaştırıcı ve yağlar çok önemli rol oynuyor tabi. gerçekten çok özel bir tasarım mühendisliği. zaten binlerce penis üzerinde deneme yapılarak tasarlandığını söylüyorlar.

dipnot: zevkten bayılmanıza yada gözünüzün kararmasına sebebiyet verebilir. hayal gücünüz ve seks deneyiminiz ne kadar fazlaysa o kadar zevk alırsınız.

Güncel fiyatı 600-700 tl arası değişiyor.