bugün

kayyum kararına ilk tepkinin chp den gelmesi

kimden gelmesi bekleniyordu ki ? akp den mi mhp den mi ? muhalefette 2 parti var zaten ya chp ya iyi parti. iyi parti yapsa gene aynı şeyleri söyleyecektiniz. mhp kalkıp "bu böyle olmaz" mı diyecekti. bu kadar saf mısınız yoksa salağa mı yatıyorsunuz.

he ben chp nin başında olsam ne olumlu ne olumsuz bir tepki göstermezdim. olumsuz tepki göstersen yandaş ve yalaka medya pusuda bekliyor. akp ve mhp den önce onlar asarlar seni sabahtan akşama kadar. ülkede ( allah bir daha göstermesin ) onlarca şehit varken bile hala cehape şöyle cehape böyle diye haberler yapan kiralık yalama ordusu..

karara olumlu tepki göstersen yani "doğrusu bu" desen bu sefer hdp denilen güruh kendi kitlesini kışkırtacak "hani demokrasi diyordunuz hani sandık diyordunuz ne oldu" diye. zaten akp kitlesinin sırtını şevkat ve tamamen iyi niyetler ile sıvazlasan bile "kesin sırtımızdan bıçaklar bunlar" kafasındalar konu chp olunca. yani ne isaya yaranabilirsin ne musaya. çekileceksin köşeye birbirlerini yesinler siyaseten. neticede eskiden aynı masada oturup uzlaşmaya çalışmış ve kanki modunda takılmış 2 siyasi parti bunlar. mhp de reyisleri ne derse onu yapar zaten. ortada sıkıntı yok chp açısından. kimse istanbula ankaraya izmire falan kayyum atayamaz hayallerde yaşamayın. denersen 23 hazirandaki tokadın 5 mislini yersin suratına daha yerden de kalkamazsın..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar