bugün
- bir şeyler söyle5
- sabahları nefret edilen şeyler4
- ben üşümem4
- whynot3
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması6
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- tereyağı bal ikilisi2
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- robert pattinson3
- her ilde üniversite kurulması6
- flörtöz erkek iticiliği6
- millet açken bebekkatiline villa yapan akepe3
- okan buruk12
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- gecenin şarkısı10
- delulu2
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- boyumun 2 cm kısalması28
- kızlar bakar mısınız13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler4
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- islamda namaz yoktur13
- flört uygulamasında açılış mesajı yazmak2
- tutunamayanlar8
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak9
- chatgpt ile dertleşmek7
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- gece açlığı6
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- ölmek istemek ama ölememek5
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- bol tereyağlı iskender5
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- insanlar değişmez4
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı74
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- gocu28
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- kiraz cicegi kolonyasi42
- anasonlu nargile4
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı48
şimdi olaya insan açısından bakalım.
insanın mekanik kısmı, yiyecekler, havayla, suyla, güneşle besleniyor.
psikolojik kısmı ise, güven, sevgi, öğrenme, paylaşma ve keyif ve de neşeyle besleniyor.
bu söylediklerim biliimsel gerçekler. bunlara itiraz edecek bilimsel bir sav yoktur.
bu dünyaya belli süreler için geliyoruz ve yukarıda yazdıklarımı ne kadar yaşarsak o kadar mutlu oluyoruz.
bilime, teknolojiye, akılcılığa sonuna kadar inanan biri olarak diyorum ki insan güven duygusunu beslemek için tapmak zorundadır. ister ata tapsın, ister gök tengri ye insanın içindeki güven duygusunu sadece tapmak, dolayısıyla öldüğünde ödüllendirileceği duygusu besliyor.
e ben bir hastalık karşısında ya da çözemediğim sorunlar karşısında sığınacak bir yeri neden iteleyeyim. bu benim psikolojime iyi geliyorsa dünyadaki her şeyden faydalanmayı bilen bir canlı olarak neden inandığım bi şeye tapmıyayım.
taparım, rahat ederim. taptığım varlık gerçekte yoksa ne olacak? zaten ölmüşüm ama hiç değilse canlıyken iyi vakit geçirmişim. psikolojik sorunlarla uğraşmamışım çünkü inandığım varlığın çok güçlü olduğuna ve beni ödüllendireceğine inancım tam.
ha şimdi bu inanç ve tapınma işini kendi içimde yaşarım. kimseyi benim inandıklarıma inanmaya zorlamam. başka şeye inanlara saygı gösteririm.
maddi konularda da dünya gerçeklerinden ayrılmam.
tapma işini psikolojik dünyam işin kullanırım çünkü baş edemediğim pek çok sorun var ve bunlarla savaşmak için farklı bir güce de ihtiyacım var, kendi gücümün yanında.
insanın mekanik kısmı, yiyecekler, havayla, suyla, güneşle besleniyor.
psikolojik kısmı ise, güven, sevgi, öğrenme, paylaşma ve keyif ve de neşeyle besleniyor.
bu söylediklerim biliimsel gerçekler. bunlara itiraz edecek bilimsel bir sav yoktur.
bu dünyaya belli süreler için geliyoruz ve yukarıda yazdıklarımı ne kadar yaşarsak o kadar mutlu oluyoruz.
bilime, teknolojiye, akılcılığa sonuna kadar inanan biri olarak diyorum ki insan güven duygusunu beslemek için tapmak zorundadır. ister ata tapsın, ister gök tengri ye insanın içindeki güven duygusunu sadece tapmak, dolayısıyla öldüğünde ödüllendirileceği duygusu besliyor.
e ben bir hastalık karşısında ya da çözemediğim sorunlar karşısında sığınacak bir yeri neden iteleyeyim. bu benim psikolojime iyi geliyorsa dünyadaki her şeyden faydalanmayı bilen bir canlı olarak neden inandığım bi şeye tapmıyayım.
taparım, rahat ederim. taptığım varlık gerçekte yoksa ne olacak? zaten ölmüşüm ama hiç değilse canlıyken iyi vakit geçirmişim. psikolojik sorunlarla uğraşmamışım çünkü inandığım varlığın çok güçlü olduğuna ve beni ödüllendireceğine inancım tam.
ha şimdi bu inanç ve tapınma işini kendi içimde yaşarım. kimseyi benim inandıklarıma inanmaya zorlamam. başka şeye inanlara saygı gösteririm.
maddi konularda da dünya gerçeklerinden ayrılmam.
tapma işini psikolojik dünyam işin kullanırım çünkü baş edemediğim pek çok sorun var ve bunlarla savaşmak için farklı bir güce de ihtiyacım var, kendi gücümün yanında.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar