bugün
- gece vakti orman yolunda bisiklet sürmek7
- fırında tavuk10
- gecenin şarkısı9
- sarı saçın yakıştığı ünlüler8
- yüzüklerin efendisi5
- dolapta iki biram var6
- kedilerle uyumak9
- öyle bir yatmak ki yarınlar olmayacakmışcasına6
- cumhuriyet bayramı8
- rafine zevkleri olan erkek12
- bir kıza saklama kabı hediye etmek9
- acil durumda aranacak kişi5
- tuvalet kağıdını renkli alan insan11
- escort taş mı yesin3
- sevişmek hüner değil6
- tr de hangi arabalar lüks sayılır sorunsalı8
- içten içe üşümek5
- rüyalarınızı ağzından öptüm4
- nasılsın4
- nejat işler3
- salon erkeği10
- giysi fiyatlarının uçması9
- değerli olduğunu hissettirmek6
- ekşi sözlük9
- lüks araba istemeyen erkek9
- cumhuriyetten rahatsız olan insan19
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı73
- nickiniz fransızca olsaydı ne olurdu10
- halk aşksızsa sokaklar banka dükkanlarıyla doludur2
- ilker başbuğ7
- sözlükte 1 erkeğe düşen kız sayısı7
- gözlerim dolmuş boşalmış bir kere3
- ters takılmış tuvalet kağıdı7
- sözlük kızlarıyla pijama partisi yapmak20
- bir kadının bana hükmetmesini istiyorum7
- belki güneş bir gün ikimiz için doğar3
- kendinden vazgeçmemek4
- insta da aşırı dekolteli kızları takipten çıkmak4
- yazılımcıların flört algoritması2
- 2008 ekonomik krizi7
- beyaz pasta7
- insan aklıyla açıklanamayan konular5
- trabzonspor17
- ruffles ketçaplı7
- üniversiteli kızlar6
- bursa da kayıp emrah gedik için arama çalışmaları2
- hasar kaydı olan kıza aşık olan genco3
- yallah arabistan a diyen tip11
- beni anlama2
- şiir yazmak2
türk sunucusunda uzun süre oynayıp iyi bir yere geldiğim, sonra sıkılıp bıraktığım; dayanamayıp ingiliz sunucusunda tekrardan başladığım acayip zevkli oyun. durgundur, ağır ilerler; ama başkalarına kafa tutabilecek kapasiteye geldiğinizde tadından yenmez. türk sunucusunda oyunu vatan millet meselesi haline getirmiş, lisedeki çıkış kavgalarını hatırlatan; ittifağından birine saldırıldığında tüm ittifağı toplayan adamlar bolca bulunmakta. bu sebepten ötürü az biraz ingilizcesi bulunanlara ingiliz sunucusuna gitmelerini tavsiye ederim ben. zengin biri değilseniz premium almanızı da tavsiye etmemekteyim. en azından 4-5 tane köyünüz olsun alacaksanız. din iman dinlemeyen adamlar gelip bütün köylerinizi yağmalayıp askerlerinizi öldürebiliyor. saldırıları düzenli yaptıkları takdirde sizin kadar güçlü olmasalar da belinizi doğrultamıyorsunuz. ister istemez bırakıyorsunuz oyunu; çok adama bıraktırdım ben, basit gibi gözükse de vurdulu kırdılı bir oyun bu özelliği itibariyle.
ha yok benim sırtım yere gelmez zaten 10 köyüm var derseniz, basın parayı alın, daha çabuk gelişin. ya da benim gibi daha bir köyünüz olduğu halde tırsıp savunmaya çekilin, böylece paranız da boşa gitmemiş olsun; saldırılara karşı koyabilin.
türk sunucusundaki günlerime dönmeyi bekliyorum sözlük.
ha yok benim sırtım yere gelmez zaten 10 köyüm var derseniz, basın parayı alın, daha çabuk gelişin. ya da benim gibi daha bir köyünüz olduğu halde tırsıp savunmaya çekilin, böylece paranız da boşa gitmemiş olsun; saldırılara karşı koyabilin.
türk sunucusundaki günlerime dönmeyi bekliyorum sözlük.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar