bugün
- şu anda ne yapıyorsun12
- 30 lu yaşlar11
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz8
- erkeklerin kadınsılaşması9
- yeni insanlarla tanışmak istememek6
- sözlükte altın günü yapmak11
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı6
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi4
- insanların gözlem yapmaması7
- kız olarak doğmanın muazzam avantajı4
- trumpın savaşı eline yüzüne bulaştırması4
- kamp yapmayı seven kadın2
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- arda güler egosu2
- eşek sucuğu16
- sigara içen erkek karizması3
- insanın bu hayattaki amacı17
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta2
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- karılara kösnül bakışlar atmak3
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- insanların gözleme yapmaması4
- tuborg kırmızı seven kız4
- kimseyi memnun edememek12
- aşık yorguni10
- maldivler6
- yirmili yaşlar2
- şirinevler8
- yarın iş olması4
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- iran'a saldiri var ameri kan pornosuna hayir2
- dünyanın en güzel omleti5
- dengesiz biri olmak2
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- ankastre bozukluğu4
- kızartma yağından sabun yapmak8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- flört edinmek7
- allah6
- biraderleri üst üste koymak7
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- üstteki yazar ne yapıyor5
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- şeytan5
- hakan taşıyan2
- kendini feda etmek2
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- cem yılmaz'ın kent d range grey içmesi2
amerikan halkinin icinden birisi degildir. dedesi ve babasi abd deniz kuvvetlerinde amiraldir. kendisi de amerikan deniz akademisinden mezundur. 896 kisilik donemin sondan besincisi (bastan 891ci) olmasina ragmen, en basarililarin secildigi ucak gemisi pilotluguna secilmistir (bkz: babam sagolsun). bes ucak dusurmustur (dordu kaza, biri vietnamlilarin atisi). vietnam'da bes yil esir kalmistir. serbest birakilip abd'ye donunce de ilk isi karisini bosayip kendinden cok genc, super zengin bir sarisinla evlenmek olmustur. hayati, vietnamda esir olarak gecirdigi bes yil haric, hep "bir eli yagda bir eli balda" yasanmistir. vasat alti zeka, pek de iyi olmayan konusma yetenegi, ani ofke sorunu olmasina ragmen bu kadar yukselmesini esir olarak gecirdigi gunlere borcludur. baskanlik yarisindaki obama ise mccain'in tam tersidir. babasini bir kez gormus, annesini de sonradan kyabetmistir. hep bursla ve borcla okumustur. iyi bir universite bitirmesine ragmen cok parali bir wall street isine girmemis, insanlarin sorunlarini cozmek icin yardim kuruluslarinda calismistir. cok zekidir, hitabeti cok gucludur. babasi yabanci ulke vatandasi, orta ismi musluman ismi olan birisinin abd baskan adayi olmasi bile imkansiza yakindir. o yuzden mucizenin adidir Obama, kazansa da kaybetse de. oyumu gururla Obama'ya verdim bu sabah. umarim barack obama yarack john'u supurur.
abd'de cumhuriyetciler baskan olsun daha iyi diyenler iran'in da irak'a cevrilmesi halinde olacaklari, Amerikan saginin yabancilara ve de ozellikle muslumanlara bakisini, bush'un negatiflerini unutmasinlar.
abd'de cumhuriyetciler baskan olsun daha iyi diyenler iran'in da irak'a cevrilmesi halinde olacaklari, Amerikan saginin yabancilara ve de ozellikle muslumanlara bakisini, bush'un negatiflerini unutmasinlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar