bugün
- her evde bulunan efes pilsen bardağı2
- türklerin her ırkı türk sanması10
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle32
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- evde makarna yapmanın maliyeti3
- sözlüğün aptal kaynaması13
- eşcinsel2
- velvet43
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- 2026 dünya kupası38
- kürtlerin iyi olduğu konular5
- futbol32
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- herkesle iyi anlaşan insan18
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar4
- aselsan5
- parcalandim toparlanamiyorum5
- deniz göktaş7
- pandela7
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- falıma bakmak isteyen var mı28
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- herzevekil ile revani yemek5
- 19 yaşında kızla yatmak15
- lgbt onur yürüyüşü4
- göbeksiz erkek5
- anın görüntüsü25
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- japonya10
- neden sevgilim yok4
- güney afrika7
- sevgili it3
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- kamos2
- tayyibistan3
- ilişkiye bir süre ara vermek10
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız12
- deniz baykal7
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ne zaman gördünüz5
- kemalist dünya26
- türkiye12
Erkek= Öfkeli kalabalık
Kadın= Çevik Kuvvet
Evlilik=Bir elinde cop, bir elinde kalkan ve üzerinde robocop kıyafetleri giymiş tam donanımlı çevik kuvvettir. Israrcıdır, kararlı ve istikrarlıdır. Gücünün, yetkilerinin ve yapabileceklerinin farkındadır . Bütün yetkilerini ve sahibi olduğu becerileri sayesinde asıl amacı olan sizi kendi istediği bölgede tutar. Flört etmeye başladıktan sonra baskın tarafını hafiften göstermeye başlar. Gidilecek mekanın yerini ve zamanını o seçer. Ailesi ile onun istediği zaman tanışırsın. Söz, nişan, düğün tarihlerinin, bu faaliyetler esnasında yapılması/yapılmaması gerekenleri o belirler. Düğün mekanını, giyilecek elbiseleri, kuaföre gideceklerin listesini, takılacak ziynet eşyalarının özelliklerini, evin yerini, katını, evin eşyalarını, eşyaların dizaynını, düğünün başlangıç şarkısını, takıların kimde kalacağını, balayına gidilecek yeri vs. vs.!! Yenecek yemeğe, arkadaşlık kurulacak kişilere, evlendikten sonra devam edebilecek arkadaşlıklarınıza, yatılacak saate, gidilecek tatilin yerine ve zamanına, yapılacaksa çocuk sayısına o karar verir. kadın reistir, o ne derse o olur.
Not: Bunları ben demiyorum haa! Bizim bi arkadaş var, geçen o söyledi.
Kadın= Çevik Kuvvet
Evlilik=Bir elinde cop, bir elinde kalkan ve üzerinde robocop kıyafetleri giymiş tam donanımlı çevik kuvvettir. Israrcıdır, kararlı ve istikrarlıdır. Gücünün, yetkilerinin ve yapabileceklerinin farkındadır . Bütün yetkilerini ve sahibi olduğu becerileri sayesinde asıl amacı olan sizi kendi istediği bölgede tutar. Flört etmeye başladıktan sonra baskın tarafını hafiften göstermeye başlar. Gidilecek mekanın yerini ve zamanını o seçer. Ailesi ile onun istediği zaman tanışırsın. Söz, nişan, düğün tarihlerinin, bu faaliyetler esnasında yapılması/yapılmaması gerekenleri o belirler. Düğün mekanını, giyilecek elbiseleri, kuaföre gideceklerin listesini, takılacak ziynet eşyalarının özelliklerini, evin yerini, katını, evin eşyalarını, eşyaların dizaynını, düğünün başlangıç şarkısını, takıların kimde kalacağını, balayına gidilecek yeri vs. vs.!! Yenecek yemeğe, arkadaşlık kurulacak kişilere, evlendikten sonra devam edebilecek arkadaşlıklarınıza, yatılacak saate, gidilecek tatilin yerine ve zamanına, yapılacaksa çocuk sayısına o karar verir. kadın reistir, o ne derse o olur.
Not: Bunları ben demiyorum haa! Bizim bi arkadaş var, geçen o söyledi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar