yörüklerin türkleşmiş çingeneler olduğu gerçeği

"hubel denilen cahilin önde gideni,45 dakika da acil yazdığım ve yaklaşık 5-6 sayfa tutan bir yazı içinde düşüncelerime tam bir cevap veremeyip maalesef en sonun da umurunda olmadığını kusmuş ve ......"

bre zırcahil! biz seninle tartışmıyorduk ki ? biz seninle yörükler şu muymuş, oğuzlar bu muymuş diye tartışmıyorduk sen kendinde misin dayı ? * bu başlıktaki ilk entryimden itibaren oku bir zAHMET. ilk entryimde ne diyorum ? şu konuyu bir tartışın gerçek ortaya çıksın diyorum. yani senin buraya taşıdığın iddialara karşı bir argüman getirmek gibi bir amacım yoktu ki ? en başından beri konuyu şu kişiler tartışsın diyen benim. vallahi gece gece gece kanser saçıyorsun dayı.

senin belli ki geçen gün çin devrimine dediğim laflardan gocunmuşluğun var dayı. yoksa insan gibi tartışmayı bilirsin. eşek kadar adamsın sonuçta.

öyle "ki" eki diyerek geçme. artist artist ahkam kesip millete akıl veriyorsan "ki" ekini de düzgün yazacaksın. yazmazsan verirler eline. "ki" ekini elbette.

edit: sana entrymi de gösteriyorum. oku iyice anla. burada gündeme getirdiğin iddialara karşı bir karşı argümanımın olmadığını, meselenin tartışılmasını. istediğimi ilk entryimde belirtmişim. insan kimle neyi tartışıyor bilmez mi yahu ? senin iddiana cevap verememişim. bak hele lafa bak, diyene bak.

(#41695581)