bugün

sözlükteki islam düşmanlığı

oncelikle (bkz: sozluk formati)

simdi hakaret etmemem lazim ki entryim silinmesin. o yuzden cok sakin bir uslup kullanicam. birincisi bu sozlukte bir grup yazar* islamiyet karsiti degil, dini siyasete alet edenlerin ve yobaz zihniyetin karsisinda yer aliyor. zaten bu yuzden surekli entrylerimiz kotuleniyor ve her girdigimiz ve yobazlari sinirinden cildirtan entry'de bir tane daha simultane eksi oy veren ibnemiz oluyor.

biz anlatmaktan yorulduk, siz anlamamakta israrlisiniz. laik duzen cercevesinde din isleri kesinlikle devlet islerine karistirilmaz. karistirilacak olsa bu ulkede kimse barinamaz. azinlikta olsa hristiyan ve yahudilerin yasadigi bir ulke burasi, yani cok zor olmasa gerek mantik kurmak konusunda, herkes istedigine inanmakta ozgur bu ulkede. ama siz canlarim yobazlarim bir turlu anlayamiyorsunuz bazi seyleri. cunku gozunuzle degil, gotunuzle bakiyorsunuz bu meselelere.

en azindan benim gibi dusunen insanlarin arasinda para kazanmak icin hacca giden siyasetciler ve din propogandasi yapip milleti kendi kadar dar dusunceli zanneden insanlar yok bunu biliyorum. aman disari inancli goruneyim, din propogandasi yapayim da prim saglayayim dusuncesini devam ettirenler ayara giderken evdeki ayardan olmaya devam edeceklerdir.

biz ataturk'un kurdugu cumhuriyet'in cocuklariyiz. dini, siyasete karistirmiyoruz. karistirip sonra baskalarina dinsiz muamelesi yapanlarin da ne bok oldugunu herkesten iyi biliyoruz. degismeyecek bir gercek var ki, ilerici dusunceyi savunan herkes yobazlardan daha fazla musluman bu ulkede. cunku islam her zaman ileri gitmeyi, olanaklardan yararlanmayi, kendini gelistirmeyi ogutler. geriye gitmeyi ve yobazligi degil.

o yuzden: hadi canim sen topla pilini pirtini, git bunlari baskasina anlat belki onlar inanirlar sana. bazen dua ediyorum allah belki akil fikir verir bu yobzlara da kafa sikmeyi birakirlar diye ama nerdeee. yaratirken eksik yaratmis yuce rabbim. ben istedim diye zeka denilen nimetten verecek degil ya oylelerine...
güncel Önemli Başlıklar