bugün

vahap seçer

chp nin macit özcan skandalından ders almadığını gösteren aday. sayın chp mersin halkı koyun değil dayatma adayla kazanamazsın gerçekten kaliteli bir insanı koymak zorundasın. (bkz: yılmaz büyükerşen) ki artık öyle mimlendin ki mersinde ciddi bir kesim bir daha asla chpye oy vermem diyor.

3 dönem yenişehir ilçesini emanet ettiğin belediye başkanının bak adını hatırlayamıyorum o kadar silik bi adamdı ki artık sen düşün. hani ceketini koysan kazandığın %100 banko cepte olan bu ilçeye şöyle renkli genç bir insanı koysaydın şimdi tüm mersin tarafından tanınsaydı aynı hamit tuna gibi bak mesela büyükşehir için elinde bir aday olurdu.

edit: oha 3 değil 4 dönem yönetmiş adı da (bkz: ibrahim genç)miş puhahahah....

mersinde %28-%30 arası oyunla akp+mhp koalisyonunun %40-%45 arası oy potansiyelini hangi matamatikle hangi taktikle geçebileceğine inandın merak ediyorum.

hani hdp lilerin hepsi %11 size oy verse ki vermez gayet iyi biliyorsunuz gene zor.
hamit tuna kürtler tarafından da çok sevilen bir insan.

en akıllıca karar mersinden aday çıkartmayıp iyi parti adayını desteklemendi ama işte zaten bu tip şeyleri düşünemediğin için hala akp iktidarda.

ben oyumu ayfer yılmaza vericem biliyorum kazanamayacak ama olsun sen de kazanamayacaksın. hamit tuna kendini kanıtlamış bir aday varsın o kazansın .

edit: hdp seçmeninin hiç firesiz oy vermesi ve burhanettin kocamaza yapılan operasyon sayesinde kazanmıştır umarım partisi için değil şehri için çalışır.