bugün

yazarların saçma sapan hayalleri

sözlük yazarlarının ya gerçekleşmesi ihtimali bakımından, ya da içeriği açısından salakça olarak nitelendirilebilecek hayalleridir..

mesela benim hala futbolcu olma gibi bir hayalim var.. yaş 23, halı sahalara bile arkadaş kontejyanından çağrılıyorum ama bence çok iyi bir defansım.. hala bir halı saha maçında haldun üstünel'in beni izleyip, nasıl daha önce kimsenin keşfetmediğini anlayamaması, ve apar topar galatasaray'a transfer olmam, tam 18 oyuncunun grip salgınından yatağa düşmesiyle de ilk maçta orkun uşak ile tandemde görev yapmam, o maçı izleyen alex fergosun'un hayran kalmasıyla da manchester yolunu tutmam (aslında barçalıyım aslen ama c. ronaldo ile aynı takımda olmak faydalı, kariyerim daha yeşerme aşamasında sönmesin), ve dünya futboluna adımı altın harflerle yazdırmam, hayalimdir.. asla gerçekleşmeyecek bir hayaldir..

ikinci tür hayalim de şudur: banyo küvetine şezlong koymak.. nasıl daha önce kimse yapmamış anlamıyorum, kendi evime çıktığım an gerçekleştireceğim bu hayalimi..

ha bir de anket bir başlığa anket lan bu demek gibi bir hayalim var..

aa, dur lan..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar