bugün

tanzim satış mağazaları

bu eylemin seçimden 1 buçuk ay önce yoksulu koruma amacıyla yapıldığına inanan arkadaşım . 3 seneden beridir böyle . Yoksulu korumak yeni mi akıllara gelmiş . Bence bunlar yoksulun kafasındaki cehaleti korumak için böyle bir adım attılar. benim garip milletim saf milletim hala daha 800 lira 750 lira emekli maaşıyla 7 liraya 5 liraya aldığı domatesten patlıcandan sırf hükümetin masum olduğunu düşünerek memnunum diyor . gerçekten çok eğitimsiziz.
Ayrıyetten bu kuyruklarda çıkan tartışmalar var bir tane hanım abla a parti sempatizanı ,duruma iyi değil diyen amcaya geber o zaman gibi laflar ediyor . Mesele tarafın a partiden olması değil biliyorumki b partiden olan da aynısını diyebilcek potansiyele sahip artık . mesele şu milleti öyle bir hale getirmişlerki bir araya geldiğinde benzinle ateş gibi birbirine parlıyorlar . yahu tanımadığın bi insanın ölmesini isticek kadar ne ara fanatik oldun .

dipnot : bunu gören akademisyen genç neden beyin göçü yapar sizce. ben izlerken gözlerim nah böyle OO açıldı. utandım.

https://www.youtube.com/watch?v=Kkrcf4ASDR4

ayrıca marketlerin kapanması batması veyahut zarar etmesinin devlete hiçbir faydası yok. devlet en büyük vergiyi bu satış zincirlerinden alıyor . bu sebeple bunlara karşı yönelik bir eylem değil seçime yönelik bir eylem olduğu anlaşılabilir saflar sizi. coca cola mevzsuna dönmesin iş .