bugün

türkiye de spor

Şimdi bana diyeceksiniz neden sadece futboldan bahsedeceksin. Çünkü sabahtan akşama kadar televizyonlar'da aptal futbol proğramları var. Hiç dövüş sanatları üzerine bir proğram gördünüz mü ? Yada hiç hentbol,tenis,beyzbol,polo,badminton proğramları gördünüz mü ? Tabiki de hayır. Bu ülke sadece futbol ve basketboldan ibaret spor anlayışına sahip. Futbol üzerinden konuşalım.Bu ülkedeki futbolun teröristleşmesi ve tamamen kötü amaçlar üzerine oynandığının farkındayım. insanlar birbirlerini hangi takımlısın diyerek kutuplaştırmaya ayırmaya çalışıyor. Onla aynı fikir ve görüşlerde değilsiniz size her türlü hakareti yapabiliyorlar. Sanki bütün takımın hatalarının sebebi ve nedeni senmişsin gibi. Ben bu ülke'de futbolu yasaklardım. Çok terörist düşüncelere ve kötü amaçlara kullanılıyor çünkü. Sporun her şeyden önce barış ve eğlence amaçlı olduğunu unutuyoruz. Hiçbir boku haketmiyoruz bu nedenden dolayı. Olimpiyatlar gibi büyük organizasyonlar bu ülke'de bu yüzden yapılmıyor. Sporun doğasına ve düşüncelerine aykırı çok insan var.
© copyright 2005 - 2026