bugün
- memduh bashgan13
- rambo ariel ortega9
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi22
- sırrı süreyya önder5
- simko39
- nihoşun ölümü16
- tuba büyüküstün3
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- levent üsteğmen ile çiğdem üstteğmen'in sevişmesi3
- velvet17
- insanın inanmak istediğine inanması3
- mahsun alişan özcan2
- zeynep koltuk2
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- emret komutanım tahir yüzbaşı4
- euro'nun 55 tl olması4
- asteğmen3
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- şükürcülük8
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- özgür özel'in tutuklanması9
- gheorghe hagi3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık18
- muhammed salah2
- terliksi vedat3
- trabzonspor4
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- yazarların akşam yemekleri2
- mel mel bakan gibson true 007 usualsuspects2
- starbucks'ın uludağ sözlük ten kalabalık olması2
- nihal yalçın2
- waffle3
- the jackal2
- çekya2
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- anın görüntüsü11
- fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler3
- yeni parti5
- sahilde çok fazla şişman genç kadın olması3
- tuncay ortega serhat serhat ceyhun ümit2
- akp vs pkk6
- alex de souza nobre ikilisi2
- emret komutanım3
- meal kuran değildir26
- manifest6
- kolonoskopi4
- ben gürcü yüm eşim arap karşıma türklükle gelmeyin2
- alex de souza2
Arkadaslar merhaba. Kas yapacagina beynini gelistir, dambil kaldiracagina kitap oku, iki kas yaptin diye triplere girme, hareketlere bak mq cocu tarzi elestirilerinizi bir kenara koyun. Eger ortalama bir insan iq'suna sahipseniz, hem kas yapabilir, daha dogrusu spor yapabilir, daha dogrusu kendinize bakabilir, ve ayni zamanda bunlarin yaninda bolca kisisel bilgi birikimi olan, prestij sahibi, hayatta guzel yerlere gelmis, ya da cok mutevazi insanlar olabilirsiniz. Yani birini yaparken digerlerini yapamiyor dusunceniz sizin kendinizde gordugunuz kapasiteyle alakali bence, burada bi anlasalim. O yuzden kas yapacagina bla bla, kas yapmissin ama bla blalariniz asiri sacma. Yani bu sporu yapanlarin hayatlari bu spordan ibaret degil. Kendine bakan insanlari bos insan ya da gosteris meraklisi insanlar olarak gorenleri sadece bu kisilere imrenen insanlar olarak goruyorum.
Kimse spor ya da kas yapmak zorunda degil. Bu is vakit ve istek meselesi. Adamin hayattaki en buyuk mutlulugu hayvan gibi yemek yemek, sagliksiz beslenmektir, hayatinda bir kere sadece yurumek icin disari cikmamistir, bu sekilde yasar. Nasil mutluysan oyle yasa abi, banane. Ben bunu elestirmek ya da yorum yapmak zorumda degilim. Ama illa ki elestirilecek bi taraf varsa "kassiz" insanlar bence. Cunku her iste oldugu gibi en basitinden spor salonuna gitmek bile sorumluluk, disiplin, irade gerektiriyor. Spor yapmak zorunda degilsin, o zaman git bir enstruman calmayi ogren aq, bi sey yap ama. Sadece, "konusan" insandan nefret ederim.
Evet gelelim salonda, yolda, otobuste gordugumuz garip tiplere. Bunlar kasli da olabilir kassiz da. Amaclari sadece ilgi cekmek olan bos beles ve itici, ya da kisaca keko tipler. Onlari kimse sevmiyor o konuda hemfikiriz.
Fiziksel gorunumunuz, ozguveninizin buyuk bir kismini kapliyor bunu hepimiz cok iyi biliyoruz. O yuzden giydiginiz bir elbisenin, gomlegin, uzerinizde bi tik daha iyi durmasi sizi egolu yapmaz, ozguvenli ve iyi gosterir.
Ben spor manyagi ya da kafayi dambillarla bozmus biri degilim. Sadece duzenli spor yapan ve bazi insanlarin hangi konu hakkinda olursa olsun bakis acilarinin tek tip olmamasini savunan biriyim.
Kissadan hisse on yargi kotu bir sey. Elestiri yerinde ve mantikli olmali. Bu basliktaki konu sadece bir ornek. Benim anlatmak istedigim insanlara, tercihlerine ve zevklerine saygi duymak. Hadi grsz.
Kimse spor ya da kas yapmak zorunda degil. Bu is vakit ve istek meselesi. Adamin hayattaki en buyuk mutlulugu hayvan gibi yemek yemek, sagliksiz beslenmektir, hayatinda bir kere sadece yurumek icin disari cikmamistir, bu sekilde yasar. Nasil mutluysan oyle yasa abi, banane. Ben bunu elestirmek ya da yorum yapmak zorumda degilim. Ama illa ki elestirilecek bi taraf varsa "kassiz" insanlar bence. Cunku her iste oldugu gibi en basitinden spor salonuna gitmek bile sorumluluk, disiplin, irade gerektiriyor. Spor yapmak zorunda degilsin, o zaman git bir enstruman calmayi ogren aq, bi sey yap ama. Sadece, "konusan" insandan nefret ederim.
Evet gelelim salonda, yolda, otobuste gordugumuz garip tiplere. Bunlar kasli da olabilir kassiz da. Amaclari sadece ilgi cekmek olan bos beles ve itici, ya da kisaca keko tipler. Onlari kimse sevmiyor o konuda hemfikiriz.
Fiziksel gorunumunuz, ozguveninizin buyuk bir kismini kapliyor bunu hepimiz cok iyi biliyoruz. O yuzden giydiginiz bir elbisenin, gomlegin, uzerinizde bi tik daha iyi durmasi sizi egolu yapmaz, ozguvenli ve iyi gosterir.
Ben spor manyagi ya da kafayi dambillarla bozmus biri degilim. Sadece duzenli spor yapan ve bazi insanlarin hangi konu hakkinda olursa olsun bakis acilarinin tek tip olmamasini savunan biriyim.
Kissadan hisse on yargi kotu bir sey. Elestiri yerinde ve mantikli olmali. Bu basliktaki konu sadece bir ornek. Benim anlatmak istedigim insanlara, tercihlerine ve zevklerine saygi duymak. Hadi grsz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar