bugün

kadınlarin gittikçe açık giyinmesi

Evet sevgili dostlar öncelikle belirtelim herkes istediği gibi giyinebilir kimseye bişey demiyoruz. Lakin neden nasıl niçin gibi sorularında sorulmasınin bi mahsuru olacağını zannetmiyorum. Böyle bi giriş neden yaptık? çünkü direk işte sen kimsin yobaz herkes istediği gibi giyinir falan filan gibi basit feminist yorumlarından kurtulmak icin ama yine yazacaklardir neyse. Zaten başlığımız soru üzerine gidecek cevaplar alta sıralanabilir.

Görüldüğü üzere kadınlar özgürlük kazandıkça açılıyorlar bu net bir şekilde ortada. Artık bence bu biraz daha abartıya kaçmaya başladı.

Peki erkeklerin çoğu böyle değilken kadınların çoğu neden böyle?

Kadınlarin sex objesi olarak görülmesinin sebebi erkekler mıdır kadınlar mı?

Yeni gelen nesili bu konuda nasil değerlendiriyorsunuz? (bu soru hem erkek hem kadın için geçerli)

Kadınlar anneleri ve kendileri arasında ki farklılığı görebiliyorlar mi? Sizce bu farklılik olumlu yönde mi olumsuz yönde Mi?

Şort altına dantelli çorap üstüne südyen kadar küçük ve basit bi askılı(bu kombin en çok görülen kombin olduğu için yazildi) giymenin hangi akla ve mantığa yatkınlığı vardir? Bütün kadınlar niye bu tip giyinmeyi sever? Erkekler neden en çok bu kadınlara bakar? Giymek ve bakmak arasında bi ilişki var mıdır?

Eğer erkeklerim testesteron gibi bi hormonu olmasa kadınlarla evlenirler miydi yada sevgili olurlar miydi?

Kadınlar gösterişe, çevresindeki kişilerle yarışa, kıskançlığa entrikaya neden bu kadar meyillidir? Bu özellikler kötü özelliklerse kadınlara kötü diyebilir miyiz?

Amaç baktırmak mi değil mi beğenilmek mi değil mi ilgi çekmek mi değil mi? Eğer amaç bunlarsa başka şekilde başaramadıklari için mi bu yollarla başarmaya çalışıyorlar?

Eski kadınlar (30 55) yeniler arasında (18 30) nasil farklar mevcut? Erkekler tercihini hangi yönde kullanır? Kadınlar erkek olsaydı tercihini hangi yönde kullanırdı?

Evet arkadaşlar kivirmadan net şekilde konuşalım?.

Cevaplara yok güzel olduğu için yok canı istediği için yok sıcak olduğu için gibi saçma sapan klasikleşmiş şeyler yazmazsaniz sevinirim. Ayrıca sanane gibi basit hiç bi mantığa uymayan eleştirilerinizi de kendinize saklayın. Eleştiriye açığız ama bu şekilde değil.