bugün

kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir

açılan başlığın dikkat çekici yönünü kullanarak altını tam tersi beyin kusmuklarıyla doldurma modasından esinlenmiş bir yazarın çırpınışları. daha önce de belirtmiştim. uludağsözlük kürtlere hakaret edilebilen ender normal sitelerden. normal site diyorum çünkü kendini öyle tanımlıyor. hah bu sınıflandırmayı yaparken köküne kirbit suyu sıktığım türkçü-faşist siteleri saymıyorum. onları sikleyen yok zaten. bu yazarımız da bunu farketmiş olacak ki klavyesini ağlatıp bir takım fikri hür vicdanı hür kusmuklar yaymış etrafa. bir insan kürtleri sevmek zorunda mıdır. hayır. mesela ben arapları sevmem ama akalkıpta sağa sola yazı sıçıp araplara hakaret etmem. bunu yaparsam bunun adı faşistlik olur. bu bir örnektir. ancak görüyorum ki kardeşimiz yıllardır ülkede birlikte yaşadığı bir halkı "ülkemizde istemiyoruz, zaten hepiniz faşist veya teroristsiniz aranızda doğru dürüst adam yok" diyerekten kovmaya çalışıyor unutmasın ki türkler kadar kürtler de bu ülkenin sahibi ve onlar da bu arkadaşa sürekli ortalığa sıçtığı için "siktir git seni istemiyoruz bu güzelim ülkede, ortalığa bok atmaktan başka bir bildiğin yok" deme hakkına sahiptirler.

zaten son dönem moda hareketi kürtlere saldırıp prim yapmaya çalışmak ve karmasına bakarak masturbasyon çekmek olmuş. ancak unutulan bir nokta var ki doğacak bir kürt-türk savaşında ilk geberecek olan bu tür kin ve nefreti oluşturanlardır.

(bkz: içimdeki faşizm aşkı bambaşka)

günde iki kere uludağsözlüğe sıçmadan duramamak bu olsa gerek. ne zaman işten gelip sözlüğü açsam bu dangalak başlıklarla karşılaşıyorum. bu durumda yönetim ne yapıyor. bu duruma müsade ediyor ve işin boku çıktıktan sonra başlığı siliyor. iyi o zaman her gün 10 sayfa küfür ve nefret saçalım sonra da "ya mod abi hadi bunu sil sıkıldım" yapalım. ne ala memleket. velhasıl sözün özü yetti sol frame'yi siktiğiniz. biraz adam gibi şeyler yazın. yok yazamıyorsanız siktirin gidin ki kimsenin huzuru kaçmasın.