bugün

darüşşafaka

ilkokul 3. sınıfı bitirdikten sonra kazandıgım yatılı olarak okudugum mükemmel ötesi okul. sadece babası olmus olan ogrencilere egitim veriliyor ve son derece esit.kimsenin bir digerinden fazla parası yok cunku kimsenin parası yok para kavramını yitirmis bir okul kendi bunyesinde. aklınıza gelebilecek her seyde herkes esit kosulda..ilkokuldan liseyi bitirene kadar ogrenciye her konuda destek oluyorlar tum ihtiyacları karsılanıyor universitede barınma,burs ihtiyacları karsılanıyor..kısacası dackaya katıldıktan sonra omur boyu yanınızda..

okula yapılan yardımlarla yasatılmakta olan kurum ogrenciler icin sosyal bircok alternatif barındırıyor.ben 4. sınıftayken seramik ve vitray yapıp basketbol oynuyordum.turkiye ucuncusu bile olmustuk heey gidi gunler.sadece ben degil okuyan tum ogrenciler birden fazla aktiviteye dahildi.

egitimle degisen yasam sloganını benimseyen okulumun adresi de surda;

http://www.darussafaka.org

ozlenilir sık sık.bagıs yapılası bir kurumdur sonuna kadar hak etmektedir.bilmem kimin camisinin minaresini yaptırmak icin baslatılan destek kampanyasının parasını her ogrenci icin yuz bin defa hak edendir. her kurban bayramında ole saf salak bır suru koyun dana kesene kadar en azından parasını bu kuruma bagıslamak gerekir..

hatta boyle kurumları gelistirmek gerekir ki halkına ayak muamelesi yapan ananı da al git burdan diye boguren adamların ogulları gemiciklere binmesindir.