bugün

stratosfer

öncelikle kişisel polemikleri, nick altı yazışmalarını, nick altında tartışmayı sevmediğimi belirtmek isterim; fakat kendisi hakkında yaptığım 3 ayrı şikayetin de sonuçsuz kalması beni bu yola itmiştir.
bir takım iç düşmanların yaptığı gibi elvan abeylegesse'nin 9 yıl önce türk yapılmasını kullanarak türkiye cumhuriyeti'ni kötülemesi üzerine yazdığım (#4020437) no'lu entry'yi gururuna yedirememiş ve beni dün geceden beri özel mesajla taciz eden yazardır kendisi. küfür olmayan fakat, ağıza alınmayacak hakaretler yağdırmakta, vatan hainliğinden, pkk'lı olmaya kadar uzayıp giden suçlamalarda bulunmaktadır. "türkiye cumhuriyeti'nin kendini tatmin etme yollarından sadece biri" cümlesindeki hitap şeklini ve üslubunu, "ne biçim konuşuyorsun sen" tarzında eleştirdiğim için pkk'lı olduğumu söylüyor. bu nasıl bir saçmalıktır ki? defalarca şikayet etmeme rağmen, kendisine hakkında hiçbir şey yapılmadığı gibi, söz konusu kullanıcı hala tacize devam etmektedir. üstüne üstlük, nick altıma gelip, (#2906123) nolu entryi ,edit2 sine kadar kopyala yapıştır yaparak, ne kadar aciz olduğunu da gözler önüne sermiştir. özel mesajları paylaşmanın yasak olduğunu biliyorum; fakat bu insan, yazdığı entrylerde görüleceği gibi, kendisini önce bir vatansever, bir milliyetçi olarak tanıtmıştır. fakat daha sonra tarafsız olduğunu itiraf etmiştir. daha ikinci sınıf öğrencisi olmasına karşın, şimdiden uğur dündar havalarında gördüm kendisini. umarım büyüyünce, o da bir düello yönetir, o da hamam böceklerinin cirit attığı bir pastaneyi basar.
uzatmayayım diyorum; ama savrulan bir yaprak gibi, taraf değiştiren yazar, kelime oyunları yapan, büyük gazetecinin(!) mesajlarının ardı arkası kesilmiyor ki...
oysa çok iyi açıkladığımı düşünüyordum kendimi.
(#3946463)