bugün
- ups boobss nickli yazar5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması21
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil9
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek13
- kolunu sıkınca biceps kası ortaya çıkmayan erkek4
- allah diye bir varlığın olmaması5
- şampuan önerisi8
- el falı bakıyorum sadece seviyeli yazarlar5
- nokia 33104
- açık oylamalardaki mantık hatası3
- false3
- rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek4
- o gece neredeydin3
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- ismet ferdici mi orhancı mı sorunsalı2
- fatma betül sayan kaya57
- siirt2
- muhafazakarlık2
- diamond tema'nın çocuğuna leonidas ismini koyması3
- tofaş arabamın hava yastığı açılmadı3
- coğrafi ofsayt2
- amerika da yaşadığını zanneden yazar2
- ismet kalk çay koy kanka6
- iki çamaşır makinesini yan yana koymak3
- sözlüğün aptal kaynaması2
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- bana küs müsünüz2
- kendisiyle övünen insanlar15
- motor ayşe3
- sözlükte söylediği çoğu şey yalan olan yazar4
- fatma betül sayan kaya'ya malvarlığı dondurma2
- dolunay3
- era7capone ve antipanik aşkı6
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak4
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- ne kadar yaşlısın16
- türkiye33
- evet şimdi arkadaşlar gelelim hayatın gerçeklerine2
- ipkis2
- futbol18
- gecenin şarkısı2
- allah bize salat etti9
- pis yedili dizisindeki inanılmaz komik sahne2
- queen ravenna adlı yazar10
- göğe bakmanın faydaları2
- trt tarafsız olmalı13
- yazrlara göre yeni anayasda olması gerken maddeler2
- bazı aşklar şehre benzer3
- nedim şener'in fatma betül sayan kaya yorumu2
Kazananlara şimdiden geçmiş olsun. Görüklede ki hayatınızda başarılar ama okulu leş arkadaşlar. Bilgi almak isteyenler yeşillendirebilir.
Edit: buradan bilgi verin herkes okusun diyenler olmuş. Yönetim olarak ülkedeki en kötü yönetim ve öğrenci işleri diyebiliriz. Öğretim üyelerinin çoğu vasat olmakla birlikte sayılıda olsa her bölümde çok mükemmel hocalarınızda olabilir. Görükle yerleşkesi öğrenci için bulunmaz bir nimet sayılabilir herşey mevcut kolay kolay kimse kimseye karışmaz, alkollü mekanları bolca mevcut, gece alışveriş yapabileceğiniz sabah erken kalktığınızda atıştırabileceğiniz, kahvaltı yapacağınız bolca yer var. Üniversiteye ulaşım minibüsle yapılıyor. ilk geldiğinizde yurt ve apartlar 3-5 dk mesafede deyip sizi keklemeye çalışmasın ben kandım siz kanmayın. Çamlıca diye bir yurt apart tarzı birer var asla kalmayın ben kalmadım ama kalan arkadaşların yaşadıkları şeyleri duyunca isim vererek uyarmak istedim. Şu an Uludağ üniversitesinin 78500 öğrencisi var ve birçoğu görüklede yaşıyor. Sessiz, gürültülü her türlü ortam mevcut tek eksiği sinema oda bir minibüs mesafesinde. Görüklede çok iyi arkadaşlık ortamına sahip olabilirsiniz bazıları içinse tam tersidir Sevemez. Son 1-2 senedir ev, apart fiyatları ekonomimizdeki dolar gibi fırlıyor. Tek eve çıkacaklar tavsiyem yarın atlayın gelin pazartesi bütler başlıyor sonra çok daha fazla fiyata ev tutmayın Derim.
Edit: buradan bilgi verin herkes okusun diyenler olmuş. Yönetim olarak ülkedeki en kötü yönetim ve öğrenci işleri diyebiliriz. Öğretim üyelerinin çoğu vasat olmakla birlikte sayılıda olsa her bölümde çok mükemmel hocalarınızda olabilir. Görükle yerleşkesi öğrenci için bulunmaz bir nimet sayılabilir herşey mevcut kolay kolay kimse kimseye karışmaz, alkollü mekanları bolca mevcut, gece alışveriş yapabileceğiniz sabah erken kalktığınızda atıştırabileceğiniz, kahvaltı yapacağınız bolca yer var. Üniversiteye ulaşım minibüsle yapılıyor. ilk geldiğinizde yurt ve apartlar 3-5 dk mesafede deyip sizi keklemeye çalışmasın ben kandım siz kanmayın. Çamlıca diye bir yurt apart tarzı birer var asla kalmayın ben kalmadım ama kalan arkadaşların yaşadıkları şeyleri duyunca isim vererek uyarmak istedim. Şu an Uludağ üniversitesinin 78500 öğrencisi var ve birçoğu görüklede yaşıyor. Sessiz, gürültülü her türlü ortam mevcut tek eksiği sinema oda bir minibüs mesafesinde. Görüklede çok iyi arkadaşlık ortamına sahip olabilirsiniz bazıları içinse tam tersidir Sevemez. Son 1-2 senedir ev, apart fiyatları ekonomimizdeki dolar gibi fırlıyor. Tek eve çıkacaklar tavsiyem yarın atlayın gelin pazartesi bütler başlıyor sonra çok daha fazla fiyata ev tutmayın Derim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar