bugün
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- şönt baca3
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- niye uyandık sözlük3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum2
- otobüste açamadığı camı kıran erkek4
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- at eti yemek5
- adana dürüm vs adana porsiyon5
- arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum2
- uyudun mu11
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- patso4
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- şeffaf ayakkabı9
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- özgüven5
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi6
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- tavuğun neden kanatları var11
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sinek as6
- s'i l v'e r m'i s t35
- insanı yoran duygular6
- uludağ sözlük size ne kattı27
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- gocu34
- kız düşürmenin kısa yolu19
- sözlüğün en masum yazarları18
- taliban7
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- queen ravennadan mesaj var11
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- pandela 310
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- spora başladım4
- kaşarlı sucuklu menemen8
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
Kadın ve erkek eşitliği bir saçmalık değildir. Sadece kadının üstünlüğünün "kadın-erkek eşitliği" adı altında tanıtılması saçmalıktır. yani kadın erkek eşitliği desteklenmelidir. ama kadınları veya erkekleri yüceltmeden. her ikisi de eşit muameleye maruz bırakılmalı ve eşit özgürlük hakları verilmelidir. kadınların ve erkeklerin birbirine sorumluluğu olmamalıdır. bir sorumluluk olacaksa o da insanların insanlara sorumluluğu olmalıdır. aslında narcissistic'in entry'sindeki gibi cinsiyet rolleri kalkmalıdır. erkekler de "kadın gibi", kadınlar da "erkek gibi" denilen şeyleri yapabilmelidir. aynı zamanda cinsiyetsiz yaşam tarzı belirleyen kişilerin hakları da korunmalıdır. idamla ilgili bir haber okudum. böyle bir şey olursa sadece kadın ve çocuk cinayet ve tecavüzlerinde indirim verilmeyeceği söyleniyor. erkeklere aynı şeyler yapılsa onu yapan indirim alabilir. lakin bu idam olayına kökten karşıyım. çünkü bir kadın yasal olarak erkeği suçlayıp onu idam ettirebilecek güce sahip olacak. (bkz: kadının beyanı esastır) erkeklerin yasal olarak kadınlara birçok dezavantajı var.
bir de lgbt bireyi erkekler var. lgbt bireyi erkekler de diğer erkeklerin yaşadıklarıyla birlikte bir kaç haksızlık yaşıyorlar. her şeyden önce aileleri ve toplum onları dışlıyor. yasal ve kişisel olarak buna yapabilecekleri hiçbir şey yok. kadın lgbt bireyleri de aynı şekilde dışlanıyor. ama onların daha çok kabul edildiği büyük bir gerçek. aynı zamanda erkek lgbt bireyleri hakkında daha çok güncel küfür ve stereotip var. ama lezbiyenler için kullanılan "s*vici" lafı artık eskimiş bir kelime. bu bile başlı başına bir kadın erkek eşitsizliği.
böyle şeyler artık medya tarafından yok görülmemeli.
bir de lgbt bireyi erkekler var. lgbt bireyi erkekler de diğer erkeklerin yaşadıklarıyla birlikte bir kaç haksızlık yaşıyorlar. her şeyden önce aileleri ve toplum onları dışlıyor. yasal ve kişisel olarak buna yapabilecekleri hiçbir şey yok. kadın lgbt bireyleri de aynı şekilde dışlanıyor. ama onların daha çok kabul edildiği büyük bir gerçek. aynı zamanda erkek lgbt bireyleri hakkında daha çok güncel küfür ve stereotip var. ama lezbiyenler için kullanılan "s*vici" lafı artık eskimiş bir kelime. bu bile başlı başına bir kadın erkek eşitsizliği.
böyle şeyler artık medya tarafından yok görülmemeli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar