bugün

icimdeolenbirivar

kızların küçük sözlüklerde ne tür çirkeflikler yaptığını göstermesi açısından ibretliktir. ha diğerlerinin de bundan aşağıda kalır yanı yoktur.

kavga neden oluyor biliyor musunuz dostlar?

bütün sözlük yosmaları en çok ilgiyi ben çekmeliyim diye köpek gibi yırtınıyor. sonra bunlar kendi aralarında aptalca kavgaya girişiyorlar. birilerini yanlarına çekmeye çalışıyorlar. ordan bir ego savaşı patlak veriyor. sanal alemde bile galip gelen kendini muzaffer komutan zannetmeye başlıyor. sözüm kendi halinde takılıp entrysini yazıp giden kızlara değil. bu ve bunun gibileredir.

gerçek hayatta göremediği ilgiyi artık eskisi kadar büyük bir kitleye hitap etmeyen günde en fazla 60-70 kişinin yazdığı sözlükte görmeye çalışıyor. bununla ilgili ufacık bir ihtimal belirse bu ihtimalin üzerine yürüyor bu zavallılar. kutup, instela, ekşi gibi farklı sözlüklerde bulundum. ama burdaki köylük yer kavgasına benzer bir kavga görmedim ben. hep mi böyleydi burası yoksa kullanıcı azaldı diye mi bu hale geldi bilmiyorum.

her uçurulanın 2 saniye sonra geri gelebildiği bir yer olunca da kavgalara aralıksız devam ediyor. geldiğimden beri uçurulan nickleri bile unuttum desem yeridir.

üstteki entry yazan arkadaşa da korkmamasını salık veriyorum. hiçbir bok yapamaz. anca öyle konuşur mezkur şahıs.

yalnız uçurulduktan 2 hafta sonra tam da bugün başlığına entry girilmesini de fazlasıyla manidar buluyorum. bir miktar sipariş kokusu alıyorum. hayırlısı...