bugün

emre yi fb formasi icinde gormek istemeyen fb li

--spoiler--
galatasaray terbiyesizliğiyle büyümüş emrenin fenerbahçeye yakışmadığını düşünen fenerbahçelidir.
--spoiler--
enteresan bir cümle tabi. lakin cevap emre den geliyor.

--spoiler--
ben doğuştan fenerbahceliyim
Sarı-lacivertli ekibin yıldızlarından Emre Belözoğlu, taraftar internet sitesi http://www.antu.com’un radyosunda ilginç açıklamalarda bulundu.
Taraftarların sorularını yanıtlayan milli oyuncu ailesi Fenerbahçeli olduğu için çocukluğunda kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu bildirdi, “Fenerbahçe’ye para için gelmedim” diye konuştu.
Fenerbahçeli biri olarak, sarı-lacivertli ekibe transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Emre,”Galatasaray’a büyük hizmetler yaptım. Çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Kader beni 13 yaşımda Galatasaray altyapısına taşıdı. Daha sonra A takıma çıktım ve çok güzel günler yaşadım. Bu demek değil ki Fenerbahçe’de güzel günler yaşamayacağım. Fenerbahçeli bir genç olarak Fenerbahçe’ye gelmiş olmaktan çok mutluyum. Oynadığımız takımlarla özdeşleşiyoruz biz, ama profesyonel futbolcu olduğumuzdan dolayı şu an benim için esas olan Fenerbahçe’nin başarısı. O dönemde de esas olan Galatasaray’ın başarısıydı ama Fenerbahçeliydim, bu bir gerçek ” dedi.

Medyaya ödün vermem!
Yıldız oyuncu Galatasaray’a gol atması halinde sevincinin her takıma attığı gibi olacağını kaydederek “Çok aşırı ve fazla olmayacak. inşallah gol de atarım Galatasaray’a” yorumunu yaptı.
Medyayla hiçbir zaman iyi ilişki içinde olmadığını vurgulayan Fenerbahçeli futbolcu, özellikle bu dönemde medyayla iyi ilişki içinde olmak için ödün vermek gerektiğini ileri sürdü.
Kronik bir sakatlığının bulunmadığı söyleyen Emre Belözoğlu Fenerbahçe’nin ligin ilk 4 haftalık bölümündeki 6 puan kaybının büyük olduğunun altını çizdi, “Herkes birbirini daha yeni yeni anlamaya başladı. Biraz daha fazla mücadele etmemiz gerektiğini hepimiz iyi anladık. Bu işin sadece isimle olmadığını anladık. Bu da çok önemliydi. Önümüzdeki haftalarda bu, sahaya daha net yansıyacaktır” ifadelerini kullandı
--spoiler--
edit: copy paste tabi. bir de yazacakmıyım emre nin söylediklerini.

demek ki neymiş aslanım, karaktersizlikte, terbiyesizlikte doğuştanmış.

tanım: herşeye rağmen, haklı olan fenerbahce taraftarıdır. *