bugün

bir kisim medyayi boykot farz desteklemek haramdir

fetva verme yetkisini kendisinde gördüğü veya başkalarının kendisini bu vasfa uygun gördüğü dakikadan bugüne kadar bu fetvayı vermemişse bu işte başka iş vardır. şans eseri çıbıl avratları bugün görmüş de fetva vereyim dememiş insan lafıdır.

kur'an'ı en azından bir kere okuyan din konusunda konuşur da; turan dursun'un adını duymadan bile ters istikamete 3 günlük yola kaçan korkakların turan dursun hakkında bildikleri işte bu turan dursun öldürülmeden önce karşısına çıkamayan fetvacıbaşıların anlattıklarıdır.

korkarlar http://www.turandursun.com/ sitesine girmeye. cesaret edemezler. kendi kaynaklarından, öldürüldükten sonra bile o fetvacıbaşlarını madara eder. cevab veremezler ve turan dursun, richard dawkins gibi sizin için bile aydınlık adına tek servetleri canlarını ortaya koyanların size ulaşmasını engellerler; şizofren olduğu 7 hastaneden raporlular aracılığıyla. dirisini geçtim, ölüsünden bile korkarlar.

turandursunturandursunturandursunturandursunturandursun demektense gidin bir bakın cesaretiniz varsa, okuyun, hatmedin fetvalarını, sonra gelin cevab verin verebiliyorsanız.

edit: korkularından burayı da kapatmışlar.