bugün

takılalım ama sevgili olmayalım erkeği

en güzel olan ilişki metodunu benimsemiş erkektir. ilişkide yalana dolana gerek duyulmaz, her şey açıktır samimi ve güzel bir arkadaşlık kurulunur her şeyden öte.

kafalar rahat olur, ilişki güzel ve mutlu yaşanır, gereksiz tripler yaşanmaz, kimsenin hayatına kimse karışamaz, herkes birbirini olduğu gibi kabul eder ve sorunlar ardışık bir şekilde çıktığı an zirvede bırakılınır. iyi bir anı olarak kayıtlara geçer ilişki.

bir kere devam edip uzun, ciddi ilişki yaşadım insanların halini anlamak için, bir daha aynı hatayı yapmamayı düşünüyorum ama öyle de çok güzel oluyor ama güzel olan her şeyin aynı oranda acısı da çıkıyor. o yüzden en iyisi bu cidden. yani ciddi ilişki yaşasanız da sizi olduğu gibi kabul etmemeye başladığı an özellikle asla kabul etmeyeceğiniz şeyleri sizden istemeye başlayıp restleştiği an mutlak suret bırakın.

yeni sistemimde bunun ikisinin karışımı bir şey ortaya çıkarmaya çalışıyorum. baya zor olacak ama başarabilirsem algı operasyonlarımla insanlığı da oraya çekip bu ilişki muhabbeti çeşitlerine son vereceğim.