bugün

vejeteryan olmaya karar veriyorum

. . . eğer hayvanların hayatlarına saygı yada et yemenin zararları falan diye düşünüp vejetaryen oluyorsanız kesinlikle yanlış tercihtir.
. . bırakınız et yemek istemeyen cahiller et yemesinler. Biz büyük bir zevk ve iştahla protein ihtiyacımızı hayvansal olarak, dana, kuzu, koyun ve bilimum kümes hayvanlarından karşılamaya devam edelim. Bırakalım onlar mercimek çorbalarını kaşıklıyarak bilimum nebatatla senli benli olmaya devam etsinler.
. . aslında hayvansal proteinler, bitkisel proteinlerin metamorfozudur. bir sığır yavrusu belli bir zaman sade sütle beslenir. Daha sonra vejetaryen bir diyetle bilumum nebatata büyük bir iştahla saldırır. Aslında yemediğiniz hayvanlar özünde bitkilerin başkalaşmış bir formudur. Benim için leziz bir biftek, konsantre bir marul özü üzerine serpiştirilmiş narin kekik dilimleri, yanısıra yaylaların binbir çeşit otlarının aromasıyla tatlandırılmış bir bitkisel kokteyldir. şunu artık anlayın nusret'te afiyetle yediğiniz kuzu tandır bir nesil önce nefis bir çoban salataydı.
. . bundan dolayı hiç bir vicdani azab duymuyorum. Protein ihtiyacımı mümkün mertebe hayvansal olarak karşılamaya çalışıyorum. Benim için otcul hayvanlar bitkilerin reankarne halidir. Bu yüzden kardeşlerim siz onu bunu boşverin yiyebildiğiniz kadar yiyin. Boş verin can boğazdan gelir.