bugün
- hükümet değişse ülke düzelir mi15
- evlenilmeyecek 4 erkek8
- true koş4
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı3
- gulmekicinyaratilmis11
- rüşvet4
- hepinizin agzina biber surcem5
- din2
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- mohamed salah ghaly11
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- arkadaşlar ben güzel miyim4
- tinder2
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- kylie minogue4
- kuran ı kerim meali5
- hamburgerin çok abartılması5
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur5
- saldıran köpeğe şma demek4
- opel alman arabası mı sorunsalı3
- lahana turşusu3
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- sözlük kızları dans ediyor3
- opel mokka2
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- güzel kızların her zaman haklı olması4
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar4
- orjinalinden iyi coverlar4
- çerçeve yasa9
- anayasa mahkemesi'nin engelli emekliliği iptali3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- aynalı tahir2
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- nickten isim tahmini yapmak10
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- sağır sürücü2
- şumen macırı ramadan ağa2
- gocu4
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- tıraş olmayı öğreten baba2
- aklına her geleni başlık yapan densiz2
- guinness birası5
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
öncelikle belirtmeliyim. silikon vadisi izleyip buraya gelmedim. Sezinlediğim ilginç durumlara vakfettiğim eleştirisel bir bakış sunacağım sizlere.
girişimcilik, fonlar, yatırım öncesi, yatırım sonrası, melekler post yatırım vs derken,
kuzey amerika semalarında başlamış bu iş, senin kobi dediğin şeye adamlar, start up demişler. millet olarak isimlendirme hususunda hep bir eksiğimiz var ya bizim, mizah eşliğinde misal verirsem adam dünyanın tüm sorunlarını çözer minvalde isimler koyarken, big mac/mcbites/Quarter Pounder/McRoyal vb
veyahut brilliant shine! master glass! diyor adam, bmw m4'e uygulama yapıyor, wax, quick detailer, clay bar, crystal concept, seramik mikron oluşturmasından, uv korumasına her şeyi dört dörtlük görünce sen, 100gr kimyasala binlerce lira harcıyorsun.
Chocolate Frappuccino, Mango Passion Fruit, efendim, Kolombiya'nın Narino bölgesine has bitkisel aromalı, ağızda cevize benzer bir tat bırakan zarif bir kahve, topraksı aroma tadım uzmanlarımız sayesinde artık daha lezzetli! üstelik düşünsenize tek kökenli!
bir içeceğin sunumuna bakar mısınız? Yönelimde etkili olması gayet olağan değil mi?
o reklamın/sunumun bilinç altına ektiği fikir ile aldığın üründen ziyade m4'ün Individual renklerinin ışıldamasına, o kahvenin sunumuna ödüyorsun o miktarı.
biz ne yapıyoruz,
gayemiz girişimcilik ekosisteminde milyarder olmak, slogan bu.
Hi dude! I will be a billionaire!
girişimciliğin el kitabını okudum zaten, şimdi bana, macbook air pro ve kemik çerçeve gözlük lazım koltuk altıma koyup kolektife gitmeliyim. sahi fikrimi finanse edecek meleğim nerede?
şu siyah seat leon'u garaja çekeyim, sonra isim lazım misal,
' mümtaz pasta cila ' veyahut ' özü sözü bir oto yıkama! sonuna da bir detailing ekledik mi, oldu bu iş. hakeza buyurun bu da dibek kahvesi!
bizim istediğimiz girişimcilikten ziyaden girişimcilik personası. adam işletmeyi kurmadan kartvizit bastırıp isminin altına ' ceo ' yazıyor. aslında tırmanmak istediği rezidans, içine zihnini sığdıramadığı statü.
pekii işi layıkıyla yapanlar?
fikirle başlıyor evet, güzel bir fikrim var!
bu değerli fikri,
türk ticaret kanunu'nun mevcut enstrümanları, startup hukuku, fizibilite, eksik, yapılmamış, açığı olan, sektör dar/geniş, seçenekler, varsayım testleri, ölçeklendirme/ölçek ekonomisi, öngörü, rekabetçilik, proaktiflik ile zenginleştirmek lazım.
bu işin tanımı bitmez, biliyorum.
bu ülkede öyle güzel fikirler/insanlar var ki 8-6 kurumsallığı yerine startup'a yönelen, zihinlerini yönlendiren.
hepinize başarılar diliyorum.
girişimcilik, fonlar, yatırım öncesi, yatırım sonrası, melekler post yatırım vs derken,
kuzey amerika semalarında başlamış bu iş, senin kobi dediğin şeye adamlar, start up demişler. millet olarak isimlendirme hususunda hep bir eksiğimiz var ya bizim, mizah eşliğinde misal verirsem adam dünyanın tüm sorunlarını çözer minvalde isimler koyarken, big mac/mcbites/Quarter Pounder/McRoyal vb
veyahut brilliant shine! master glass! diyor adam, bmw m4'e uygulama yapıyor, wax, quick detailer, clay bar, crystal concept, seramik mikron oluşturmasından, uv korumasına her şeyi dört dörtlük görünce sen, 100gr kimyasala binlerce lira harcıyorsun.
Chocolate Frappuccino, Mango Passion Fruit, efendim, Kolombiya'nın Narino bölgesine has bitkisel aromalı, ağızda cevize benzer bir tat bırakan zarif bir kahve, topraksı aroma tadım uzmanlarımız sayesinde artık daha lezzetli! üstelik düşünsenize tek kökenli!
bir içeceğin sunumuna bakar mısınız? Yönelimde etkili olması gayet olağan değil mi?
o reklamın/sunumun bilinç altına ektiği fikir ile aldığın üründen ziyade m4'ün Individual renklerinin ışıldamasına, o kahvenin sunumuna ödüyorsun o miktarı.
biz ne yapıyoruz,
gayemiz girişimcilik ekosisteminde milyarder olmak, slogan bu.
Hi dude! I will be a billionaire!
girişimciliğin el kitabını okudum zaten, şimdi bana, macbook air pro ve kemik çerçeve gözlük lazım koltuk altıma koyup kolektife gitmeliyim. sahi fikrimi finanse edecek meleğim nerede?
şu siyah seat leon'u garaja çekeyim, sonra isim lazım misal,
' mümtaz pasta cila ' veyahut ' özü sözü bir oto yıkama! sonuna da bir detailing ekledik mi, oldu bu iş. hakeza buyurun bu da dibek kahvesi!
bizim istediğimiz girişimcilikten ziyaden girişimcilik personası. adam işletmeyi kurmadan kartvizit bastırıp isminin altına ' ceo ' yazıyor. aslında tırmanmak istediği rezidans, içine zihnini sığdıramadığı statü.
pekii işi layıkıyla yapanlar?
fikirle başlıyor evet, güzel bir fikrim var!
bu değerli fikri,
türk ticaret kanunu'nun mevcut enstrümanları, startup hukuku, fizibilite, eksik, yapılmamış, açığı olan, sektör dar/geniş, seçenekler, varsayım testleri, ölçeklendirme/ölçek ekonomisi, öngörü, rekabetçilik, proaktiflik ile zenginleştirmek lazım.
bu işin tanımı bitmez, biliyorum.
bu ülkede öyle güzel fikirler/insanlar var ki 8-6 kurumsallığı yerine startup'a yönelen, zihinlerini yönlendiren.
hepinize başarılar diliyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar