bugün
- nihoşun ölümü16
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi20
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması10
- rambo ariel ortega4
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- memduh bashgan4
- ben gürcü yüm eşim arap karşıma türklükle gelmeyin2
- velvet17
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık17
- emret komutanım tahir yüzbaşı3
- fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler3
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- sahilde çok fazla şişman genç kadın olması3
- terliksi vedat2
- alex de souza2
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- sturm graz2
- emret komutanım3
- özgür özel'in tutuklanması9
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- yeni parti5
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- zorunlu eğitim6
- roberto carlos ile tüpçü fikret'in otopark kavgası2
- akp vs pkk6
- kolonoskopi4
- yerli ve milli muhalefet2
- cafu lucio carlos silva ronaldinho ronaldo rivaldo2
- erdal beşikçioğlu18
- uysaljakoben biraderin yok olması2
- ciguli kral2
- midilli adası7
- selahattin demirtaş2
- ülseratif kolit2
- bayan yazarların nick altı3
- hewal ebo19
- arka kapının gıcırdaması5
- meal kuran değildir26
- sözlük yazarı dövmek6
- çin hindistan savaşı2
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları6
- lore peyniri4
- yazarların sgk borcu4
- dm açsana diyen erkek5
- ukraynalı gökbilimcilerin ufo raporu2
- ojeli türbanlı2
- canbequit2
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
Bunca sene sonra neden bu akşam özledim ki seni. Demek istediğim gerçekten özledim. Belki de hayatımda özlenecek biri kalmadığı içindir. Planlar yapmadığımdandır. Belki de sonunu düşünmediğim için artık hiçbir şeyin. Öylesine nefes aldığımdan. Hoş onu da isteyerek yapmıyorum ya. Denk geldiğim için mi hiç görmediğim bir fotoğrafına . Bilemiyorum. Çok sormuştum kendime " bir kadın saçımı boyatırsa mı daha çok sevmiştir yoksa kestirirse mi? " cevabı biliyorum aslında ama işte. Sadece biliyorum söylemiyorum kendime. Acaba seni mi özledim o günleri mi onu da bilmiyorum ya . Hiç bilmediğim bir yerde hayatıma devam ediyorum . Hiç sevmediğim. Haberin vardır elbet . Umrunda olduğunu da sanmıyorum. Ama bu gece umrunda olmak isterdim gerçekten. Gözlerim yaşarıyor biraz. Sanırım son raddeye gelmenin eşiğindeyim. Bu gece hüzün dolu uyuyacağım . Dolu dolu nefes alamadığım olmamıştı hiç. Söylediğim sözler aklıma geliyor. Pişmanlığın ağrısı mı bu ? Bilemiyorum. Öylesine yaşamanın son turundayım. Biraz daha böyle giderse duygusuz olabilirim diye korkuyorum. Sahi niye korkuyorum ? Onu da bilemiyorum. Bu gece tek bildiğim şey seni özlemem. Seneler sonra da bunu kendime itiraf etmem sanırım . Taşlar yerine oturuyor. Hiç gelmeyecek olan seni özlemek yükünü niye kendime yükledim ? Ve evet onu da bilmiyorum . Gerçek gibi rüyalar olur ya insanın hayatında. Onları neden beklediğimi anlıyorum . Hep bir kırgınlık mı olacak böyle hayatımda . Senin yerini bu pişmanlıklar mı alacak hep hayatımda? Bunları tecrübe etmek ne zormuş . Hayatının sonuna kadar görmeyeceğin bu şeyleri yazmak anlamsızlığı. Düşüneceğim . Bir sigara yakıp .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar