anal seks yaparken partnerin bağırsağını delmek

kim olduğunu hatırlıyorum. o anki surat ifadesi benim ağlamakta olduğum gerçeğini değiştirmiyordu.

- acıyor !

diye bağırabildim son takatimle. nasıl anlatılır yumuşatmadan bilemiyorum ama acı çekiyordum. sebebi malum. çok acı çekiyordum, ağlıyordum deli gibi. yanıyor bedenim, yanıyorum. hiç kimse söndüremez şu an beni, berbat bi haldeyim. gözyaşlarım akıyor gözlerimden.

bardaydı...

kim olduğunu bu yüzden hatırlamıyorum zaten. tek hatırladığım acıdan kendimi kaybettiğim. dizlerimin artık beni taşımadığı, acıdan yere kapaklandığım. ve ben yerdeyken arkamdaki insanın zevk almaya devam etmesi, surat ifadesi, benim " acıyor" deyip ağlamam...

işi bittiğinde yanıyordum, ağlıyordum. tuvalete koştum hemen. oturup taharet musluğunu açtım serinlemek için. yanıyordum, inanılmaz bir acı bu. anlatılmaz.

arkam akıyor arkamdan, ne bu akan deyip elimi götürüyorum arkama. önce onun pisliği geliyor. kırmızı pislik, kırmızı geliyor arkamdan. kan geliyor, elimi götürüyorum arkama, elim kırmızı, ağlıyorum oturmuş. korkuyorum. öyle duruyorum, arkamdan su gibi kan akıyor. dursun diye dua ediyorum allah' a. durmuyor, durmuyor...

taharet musluğunu açıyorum yine. serinliyorum sanki, ama akıyor hala. durmuyor kan, kan bir türlü durmuyor.

bir ara kalkıyorum ayağa, tuvalete bakıyorum. tuvalet kıpkırmızı, kan... sifonu çekip oturmaya devam ediyorum. gelen kapıyı çalıyor, arkadaşıma mesaj atıyorum " kötüyüm, tuvalete gel" diyorum. geliyor kapıya, " noldu?" diyor, " kan sıçıyorum mına koyim" diyorum ağlayarak. " ayağa kalk" diyor, tuvalet kağıdıyla siliyorum kanı. pantolonumu çekiyorum.

lavaboda kanlı ellerimi yıkıyorum. yürüyecek takatim yok.

" eve git, dinlen. geçer o, merak etme" diyor arkadaşım. eve gidiyorum taksiyle, uzanıyorum. tuvalete gitmeye korkuyorum. ne zaman geçmiş yaram farkında bile değilim.ne oldu? neden oldu? bilmiyorum. doktora gitsem bilirdim belki, dinlenince geçiyormuş ama. öğrendim.

kan görmeye dayanamazdım ben, hangi ara alıştım? hangi ara kan sıçmak bu kadar normal gelmeye başladı bana?

daha dün dizimi kanattığımda bayılacak gibiydim oysa.

ne kadar çabuk değişiyormuş hayat...