bugün

sözlük kızlarından sözlük erkeklerine sorular

erkekler kadınları bu hale getirdiği için ektiklerini biçiyorlar. ayrıca bütün kadınlar sizi bu hale getirecek karakterde kadınlar olmadığı halde erkeklerin hepsi en azından özünde gerçekten kötüsünüz.

bunu kesinlikle feminist ayağına bütün erkekler ölsööön tavrıyla söylemiyorum. belki doğanın ve doğamız gereği böyleyiz. belki evrimsel süreçte aldığımız bir darbenin sonucu. belki kendimizi böyle etiketledik belki de sadece böyleyiz. dünyada sevgi varsa kadınlar yüzünden şefkat merhamet vicdan varsa kadınlar yüzünden düzen varsa kadınlar yüzünden. ha evet erkekler kesinlikle daha mantıklı yaratıklar. evet biz daha duygusalız. ama mantığınız duygularımızla oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor.

şey yapın mesela. biz bir şeye çok üzüldüğümüz zaman bize mantıklı şeyler söyleyerek sakinleştirin teselli edin. bi kadın size sizi sevdiğini söylerken ya da hislerini anlatırken bu da amma dırdır yaptı yea demeyin bi dinleyin ne diyo bu kadın acaba. biz arada sırada da olsa emin olun sizi anlamaya çalışıyoruz. sizden nefret etmiyoruz asla sizi çok seviyoruz. hatta kendimizden çok seviyoruz. doğamız sevmek üzerine işlenmiş. ama sizde bu yok. siz doğanız gereği sahip olduğunuz bazı avantajları hoyratça kullanıp vurabiliyosunuz. size karşı gelemiyoruz gücümüz yetmiyor diye elimizi kolumuzu bağlayıp tecavüz edebiliyorsunuz. hatta sonrasında anlatmayalım kimseye diye vahşice öldürebiliyorsunuz. biz sizi çok severken sizin etrafınızda dönerken siz bizi boşlukta bırakıp başka bi gezegene uydu olabiliyorsunuz.

aslında kadınlar çok şey istemiyor beyler. kadınlar değil karmaşık olan sizsiniz. bşz sadece sevilmek istiyoruz. öpün istiyoruz saçlarımızı okşayın istiyoruz değer verin istiyoruz. sevince böyle yapılır çünkü.

kadınlar parana bakar olayı falan hep yalan ve bahane. biz sevince sizinle taş bile yeriz sevmeyince dünyaları serseniz umurumuzda olmaz.

edit: arkadaşlar ağladım amınakoyim gelin sarılalım.