bugün

kadın düşmanı olma nedenleri

kadın düşmanlığı, kadınların öldürülmesi ya da şiddet görmesi anlamına gelmemektedir. söylenen sözler bile Psikolojik olarak, belki ölümden daha ağır sonuclara sebebiyet verebilir.

Şahsım adına konuşmalıyımki, kadınları, hemcinslerimden daha samimiyetsiz buluyorum. Bu açıkçası katlanılabilir bir şey değil. Göte göt diyemeyen bir topluluktan bahsediyoruz burada. Dertlerini üstü kapalı sözlerle anlatmaya çalışan, ima yöntemini hayatının her alanında kullanan insanlar..

Hatta bazen o kadar ileri seviyeye ulaşıyor ki bu durum, ima ettikleri şey ile, kafalarından geçen şey dahi birbiri ile uyuşmuyor.

Söylemek istediklerinizi, açık bir şekilde ifade edebilmenizi, mevzuyu doğrudan söyleyebilmenizi istiyoruz. Çok birşey değil.

Sizler bunu yapmadığınız/yapamadığınız için biz erkekler tarafından farklı isimlendirmelere maruz kalıyor ve psikolojik şiddet görüyorsunuz.

Gerçi buna psikolojik şiddet demek te ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu duruma bir örnekte şudur ki, kadınları eleştirmek te kadın düşmanlığı sınıfına girmekte.
Bir kadını eleştiriyorsan ve erkeksen, Öküz oluyorsun..
bir kadına saçı, kıyafeti, makyajı ile ilgili nazik, çok nazik de olsa bir eleştiri getirin ve sonra neler olacak bir izleyin.

siz kadınların en büyük hatası, kadın kimliğinizi insan kimliğinizin önüne koyup doğal davranmamanızdır. Ancak, bunları yüzüne vuran insanların yaptığı suç, kadın düşmanlığı olarak görülmekte.

kadınların etek boyuna, gece gezmesine, sevişmesine laf eden, birine yan gözle baktı diye kadınları öldürmeyi hak gören alt tabaka kitle'yi konu dışı tutuyorum. Zira onlar kadın düşmanlığı yapmıyor. Kadın düşmanlığını insanlar yapar. Onlar insan dahi değiller.

edit: Lütfen eksilerken açık eksileyin. yada eksilediğinizi mesajla belirtin. ki, yazımda da bahsettigim, eleştiriye açık olmayan kişileri görüp tanıyabileyim.