bugün

entry'ler (588)

yapay zeka ile yazılım testi

iyi bir hazırlık. iyi bir skill yüklemesi, doğru ve net promptlar ile, doğru model seçimi birleştiğinde harikalar yaratabiliyor.

sevdiğine vermeyip başkasına veren kız

nasıl ki her lokantada her yemek yenmiyor, beyran için bir mekana kebap için ayrı mekana gidiyorsak, oda aradıklarını farklı kişilerden topluyor demekki. kiminden ilgi, kiminden zevk..

ha şerefsizlik mi ? dik alası.

ustalara kek yapmak

#48007054 adamlara un su tuz kabartma tozu maya. mayalandır fırında pişir ver. başkasını yerseler onu konusmaktan iş yapmazlar.

gram altın

anamızı sikti son 2 aydır.

erkekler neden evlenmekten kaçıyor

evlenirken 1 ev parası harcatıp, borçsuz yaşamak isteyip. en ufak saçmalıkta boşanma lafını dile getirip sonra omür boyu nafaka ödetmeye calısıldıgı için olabilir mesela.

medeni kanunda değişiklik olmadığı sürece bu trend yükselerek devam eder zannımca.

fransız arabaları

2023 te satana kadar 4 yıl boyunca c4 dizel manuel kullanmış ve rutin bakım harici usta - sanayi yüzü göstermemiş gözbebeğimdir. 180.000 km deyken alıp 230.000 kilometrede satmış olan ben hala keşke satmayıp binmeye devam etseymişim dedirten nadir araçtır. birde a4 vardı. ona cok uhde ederim.

seni hayata bağlayan şey

sonun değişmeyecek olması. bir tutam pamuk dicem ama bazıları silikon basıyormus. orda bile ne olacağı belli değil artık

netflix üyelik iptali

1 yıl önce yaptığım eylem. artık kaliteli içerik yok.

3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı

Neden olmasın. Hayvan seven insanda sever. Sevmeyi bilir en azından.

pişmanlık duygusu yaşanılan anlar

Sonra birbirimize "iyi geceler" demeden uyumaya başladık. En acısıda buydu.

ısparta

hayran olduğum rosense marka el kremine hem ev sahipliği hem hammadde sahipliği yapan ama her geçişimde SDÜ önünde radar cezası yemeden geçmediğim şehir. başka bişeyini bilmiyorum görmedim valla *

erkeklerin 35 yaşından sonra dedeye dönüşmesi

dönüştürenler düşünsün..

haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı

haberi okudum ama bazı saçmalıklar var sanki. kadın sadece cocugunun yanına gideceğini havuza girmeyeceğini söylemiş. o halde neden haşema giydi havuza girmeyecekse ?

diyelim ki havuza girecek. yönetim kararı gereği giremezmiş. temizlik kurallarına uyduğu sürece yönetim ne karışır havuza haşema yada bikiniyle girilmesine. yönetimin yada yönetimde bu karara oy verenlerin göz zevkine göre giyinmediği için mi alınmıyormuş ?

Saygı efendiler. tüm düşünce, inanç ve yaşam tarzına saygı...

via port

otopark sorunu hariç sevdiğim avm. evet şehirden uzak, ama sakin. "Neredeyse" her aradığımı bulabildiğim nadir yerlerden.

istanbul merkezli usulsüz iskan operasyonunda 12 t

deniz kumu ile yapılan inşaatlara imar affı getirenlere de uygulanması gereken operasyon.

yeni insanlarla tanışmak istememek

çok saçma geliyor. herkesten öğrenebileceğimiz yeni birşeyler varken. insanların deneyimlerinden faydalanabilecekken.
kötü birşey değil.

hayatın anlamsız olduğu anlar

aile büyüğünü kaybetmek..

bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak

2000 yıl değilde 20 yıl öncesine dönmek isterdim.

yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler

kazandığın paranın yeni yerler görmeye harcanmadığı sürece boşa harcanmış olması.

kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek

o benim. hoşuma gitmese beraber olmam zaten. ama beraberliğim sonrası değişip saçmalarsın giyim kumanda değiştirmeye ugrasmam uzaklaşırım olur biter.
© copyright 2005 - 2026