bugün
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- geceye bir şarkı bırak15
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek19
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- sözlükte kalp krizi geçirmek3
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sinir bozucu şeyler9
- ben geldim naneler30
- henüz doğmamışlara tavsiyeler3
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- özünde iyi bir insan olmak2
- sözlük için ne yapabiliriz10
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- limewiredan şarkı indirirken virüs yeme nostaljisi2
- zengin kızların güzel olması5
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- 90 ların özel olmasının nedeni3
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- ölmeyi planladığınız yaş3
- bir insana çirkin demek6
- clydeless bonnie8
- sigarayı neden seviyoruz5
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- 29 yaşında olmak3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- kemal kılıçdaroğlu konuşuyor3
- kuranda namaz yok8
- melda onur2
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- fetiş nedir kime denir4
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- pasif içicilik3
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü3
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- haluk levent'e para emanet etmek23
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- babanın sarhoş olması5
- sevilen kişi için yapılabilecek fedakarlıklar2
- anılar o geceler2
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
entry'ler (588)
iyi bir hazırlık. iyi bir skill yüklemesi, doğru ve net promptlar ile, doğru model seçimi birleştiğinde harikalar yaratabiliyor.
nasıl ki her lokantada her yemek yenmiyor, beyran için bir mekana kebap için ayrı mekana gidiyorsak, oda aradıklarını farklı kişilerden topluyor demekki. kiminden ilgi, kiminden zevk..
ha şerefsizlik mi ? dik alası.
ha şerefsizlik mi ? dik alası.
#48007054 adamlara un su tuz kabartma tozu maya. mayalandır fırında pişir ver. başkasını yerseler onu konusmaktan iş yapmazlar.
anamızı sikti son 2 aydır.
evlenirken 1 ev parası harcatıp, borçsuz yaşamak isteyip. en ufak saçmalıkta boşanma lafını dile getirip sonra omür boyu nafaka ödetmeye calısıldıgı için olabilir mesela.
medeni kanunda değişiklik olmadığı sürece bu trend yükselerek devam eder zannımca.
medeni kanunda değişiklik olmadığı sürece bu trend yükselerek devam eder zannımca.
2023 te satana kadar 4 yıl boyunca c4 dizel manuel kullanmış ve rutin bakım harici usta - sanayi yüzü göstermemiş gözbebeğimdir. 180.000 km deyken alıp 230.000 kilometrede satmış olan ben hala keşke satmayıp binmeye devam etseymişim dedirten nadir araçtır. birde a4 vardı. ona cok uhde ederim.
sonun değişmeyecek olması. bir tutam pamuk dicem ama bazıları silikon basıyormus. orda bile ne olacağı belli değil artık
1 yıl önce yaptığım eylem. artık kaliteli içerik yok.
Neden olmasın. Hayvan seven insanda sever. Sevmeyi bilir en azından.
Sonra birbirimize "iyi geceler" demeden uyumaya başladık. En acısıda buydu.
hayran olduğum rosense marka el kremine hem ev sahipliği hem hammadde sahipliği yapan ama her geçişimde SDÜ önünde radar cezası yemeden geçmediğim şehir. başka bişeyini bilmiyorum görmedim valla *
dönüştürenler düşünsün..
haberi okudum ama bazı saçmalıklar var sanki. kadın sadece cocugunun yanına gideceğini havuza girmeyeceğini söylemiş. o halde neden haşema giydi havuza girmeyecekse ?
diyelim ki havuza girecek. yönetim kararı gereği giremezmiş. temizlik kurallarına uyduğu sürece yönetim ne karışır havuza haşema yada bikiniyle girilmesine. yönetimin yada yönetimde bu karara oy verenlerin göz zevkine göre giyinmediği için mi alınmıyormuş ?
Saygı efendiler. tüm düşünce, inanç ve yaşam tarzına saygı...
diyelim ki havuza girecek. yönetim kararı gereği giremezmiş. temizlik kurallarına uyduğu sürece yönetim ne karışır havuza haşema yada bikiniyle girilmesine. yönetimin yada yönetimde bu karara oy verenlerin göz zevkine göre giyinmediği için mi alınmıyormuş ?
Saygı efendiler. tüm düşünce, inanç ve yaşam tarzına saygı...
otopark sorunu hariç sevdiğim avm. evet şehirden uzak, ama sakin. "Neredeyse" her aradığımı bulabildiğim nadir yerlerden.
deniz kumu ile yapılan inşaatlara imar affı getirenlere de uygulanması gereken operasyon.
çok saçma geliyor. herkesten öğrenebileceğimiz yeni birşeyler varken. insanların deneyimlerinden faydalanabilecekken.
kötü birşey değil.
kötü birşey değil.
aile büyüğünü kaybetmek..
2000 yıl değilde 20 yıl öncesine dönmek isterdim.
kazandığın paranın yeni yerler görmeye harcanmadığı sürece boşa harcanmış olması.
o benim. hoşuma gitmese beraber olmam zaten. ama beraberliğim sonrası değişip saçmalarsın giyim kumanda değiştirmeye ugrasmam uzaklaşırım olur biter.