beni muhammed e verdiklerinde 9 yaşında bir kızdım

islam nikahı emreder. Aile kurmaktır amaçlanan. Aile kurmak ise ancak biyolojik olgunluktaki insanların yapabilmesini mümkün kılan bir iştir. Gayri meşru ilişkileri meşru gören siz zavallılar Öyleyse geberin kahrınızdan. Zira Bir peygamber ancak cenabı allahın müsadesi ve emriyle evlenir. Bunu diline dolayanlara gelince mesele açık ve net. Ortada evlilik ve tertemiz bir nikah var. Ayrıca bluğa ermiş bir hanım ile ilgili yaş tahtidinde bulunanlar ne hikmetse o devrin gelenek ve adetlerini, erken yaşlarda meydana gelen bölgesel ve iklimsel ırki ve fiziki olgunluğu görmezden ve bilmezden gelirler. Kadının asli vazifesinin evlilik ve analık olduğu gerçeğini çarpıtmak için böyle bir vakıayı dillerine dolarken feminizm denen şerefsizlikten hiç bahsetmezler. Maksatları islamı bu şekilde karalamak. Peki rol model sundukları batı medeniyeti ne haldedir?

Gaye nedir peki? Feminizm.

"Beyaz atlı prens boşuna gelme"

"Kadınlar artık susmayacaklar", "Gelsin baba, gelsin koca, gelsin devlet, gelsin cop inadına isyan inadına isyan inadına özgürlük"

"iTAAT ETMiYORUZ, SUSMUYORUZ, KORKMUYORUZ"

"Süt tecavüzdür"

"Kısmetimi buldum evlenmiyorum, hamile kaldım doğurmuyorum"

"Namus mu? Kirletmeden duramam"

"Bırak evi bok götürsün"

Norveçteki belediyenin halka (liseli gençlere yaptığı çağrı) yaptığı ilan aklıma geldi birden bire; "lütfen kavşaklarda şevişmeyin" siz avrupalı olmak istiyordunuz öyle değil mi? Siz gidin de kavşaklarda sevişin. Size bu yakışır.