14 mart 2018 beşiktaş bayern münih maçı

Sanılanın aksine 11'e 11 daha farklı bitmesini beklediğim maçtır. Ancak Beşiktaş 11'e 11 iken de, aman yenilmeyeyim mantığı ile oynarsa kısır bir maç olabilir. "Çıkayım topumu oynayayım iyi olan kazansın" diyerek futbolu sıkıcılaştırmadan oynarsa, rahat 7-8 yer.

ilk maçta neredeyse tüm Türkiyenin cogunlugunun yanıldıgı, "11 e 11 olsa kafa kafaya oynardık" düşüncesidir. Oysaki nasıl ki, bir anadolu takımı büyük takımla oynarken ilk 20 30 dk baya güzel maç çıkartır ya da ilk yarısı berabere biter sonra 2. yarı bi gol yiyince dagılmaya başlar, işte o hesap olacaktı Beşiktaş. Hatta daha da kötüsü, belki de beşiktaş 11 e 11 oynanırken gol yedikten sonra bari bi gol atma amacıyla daha da açılacaktı ve goller peşin sıra yağacaktı.

11'e 10 oldugu için bjk maç boyunca haddini bilerek kapanarak oynadı ve skor kısır kaldı 5 - 0 olmasına rağmen. Vodafone Park'ta "bari bu maçı kazanalım elensek de" diyerek cıkarlarsa, bakın buraya yazıyorum SS alın en en en az 5-0 biter bu maç da; ki düşüncem 6-7-8 olabileceği yönünde... Büyük yanılgıda çoğu insan şu an...