bugün

16 şubat 2018 atiker konyaspor beşiktaş maçı

Saçma sapan yorumlar okuduğum maçtır. Tek tek yanıt vermekle uğraşmayacağım. 3 aydır beklediğim maça 3 gün kala Konyaspor maçında ben de uğraşmazdım aga. Takım çok doğal olarak Bayern maçına bileniyor ligde bilmem ne olsa ne? 1 ay geçti her maç lige havlu atıyoruz ne biçim işse liderle fark 3 4 puan.

Talisca kafayı yemiş vurduklarından biri ağlara gitse rahat edecek ya dağa taşa ya da çekip öyle futbol oynuyor ki ligdeki tüm takımlardan tepede duruyor. Öyle özgüveni yüksek ki şampiyonlar liginde rakibine 15 dakika top göstermedi, deplasmanda full galibiyetle deplasmana gidiyor. En az 27 gün benim rakibim önce bayern sonra Manchester city, sonra PSG sonra Barcelona. Bi anlamadınız, fikstür zormuş bilmem ne, lan kolay olsa bize denk gelmez; her türlü farklı mağlubiyet, kazanılan maçı kaybedip elenmeyi yaşadık biz. Şu anda takıma güven tam o yüzden gözümüz kara.

inişler çıkışlar hep olur, bu takım da dağılır, Şenol hoca da gider Fikret orman da. Bugün şampiyonlar ligi top16 da olmayı deneyimlemek en güzel gelen şey, keyfini çıkartalım diyoruz bırakmıyorsunuz. Birlikte çıkartalım eşlik edin diyoruz, rakibiniz güçlü boruyu döşeyecek diyorsunuz. Döşemesi bizden olunca takımlar kötü oluyor.

Ama siz de haklısınız. Birinizde aziz birinizde Fatih, atsan atılmaz satsan döner gelir. Tamam tamam anlamayın, zaten anlamayacaksınız belli niye olduğu.