bugün

sempatik hoşgörülü rolü oynayan dinci yobaz

(bkz: 38849184)
işte islamın, inanlarının,kitabının iki yüzlülüğünün kendi ağzından itirafı.. "biz kendi aramızda merhametli kafirlere karşı şiddetliyiz"...sonra göt sıkışıncada dinde zorlama yoktur, senin dinin sana, benim dinim bana... Hoş kendi aranızdada birbirinizi yiyorsunuz ya. .. O konuya girmiyorum bile..

"uyanıklara bak. ben sana 7/24 söveyim,alay edeyim,aşağılayayım sen bana 'sempatik ve hoşgörülü' davran. ben stockholm sendromunamı yakalandım.
hoşt lan köpekler sizi.".. Laf ağırdır, incitir ama bir müddet sonra unutulur. (hoş, hakaretlerib en büyüğünü islam, müslümanlar yapıyor ya) en azından cana kasıt yok... Ama senin dinin direk kendine inanmayanları katletmeyi emrediyor, ona ne diyecez hacı?
Sen ağır laf kullanana hoşt köpek diyorsan, ben öldürmeyi emredene köpek bile demem... Köpek daha vicdanlı, daha sevgi doludur.
Edit:eksiniz meksiniz şeyimde bile değilde, içinizde delikanlınız varsa eksi vermeden evel yazdığının şu satırında, şu şu yanlış desin... Diyemezsiniz dimi? Çünkü Kuran'ı okumuş olanlar biliyor yazdıklarımın doğru olduğunu.