şehit abisine çomar diyen orospu çocuğu

yaladığın götün sahibi şehit sayısı için ''20-25 şehidimiz var'' gibi karpuz hesabı yaparken,ışid'in kaçırıp diri diri yaktığı idda edilen 2 askerin hala akibeti belli olmazken,yüzlerce türk askerini şehit eden pkk'lıları haburda davulla zurnayla karşılayıp seyyar mahkemelerde özgür bırakırken,o pkk'lıların lideri olduğunu idda eden şerefsiz orospu çocuğunu barış güvercini diye basbas bağırarak bize yedirmeye çalşırken,salih müslim ve mesud barzani gibi şu an terörist dediğiniz grupların liderlerini saraylarda meclislerde kırmızı halılarla ağırlarken,bu orospu çocuklarını paçavralarını atatürk havalimanında türk askerini türk bayrağının karşısında göndere çektirirken neredeydin süzme oç?

chp il teşkilatında çalışıp şehit olan askerin ailesinden biri neden böyle birsey yapmadı? hem de bütün bu iğrençliklerin tek sebebinin akp olduğu senin oç olduğun kadar gün gibi ortadayken.,

biraz şerefiniz onurunuz olsun da 15 yıldır suratınıza sıçan göte göt deyin artık. o erdeme basirete sahip değilseniz de göte göt diyeni eleştirme hakkını beklemeyin.

siktir şimdi yavşak.