bugün

rte nin atatürk ten daha çok savaş yönetmesi

Mazoşist ergen şakirt oğlanın açtığı başlık. Aklınca trollük yaparak komik olduğunu sanır ancak bilinç altında aşağılanmak, ezilmek, hakaret edilmekten zevk alır. Büyük olasılık eşcinsel insanlar gibi cesurca kimliğini dışa vuramadığı için sözlükteki erkeklerin kendisine hakaret etmesi, eziklemesi ile içindeki omega (Pasif) duyguları tatmin etmeye çalışan gizli gay olması çok muhtemele.

Buraya yazı yazmayı başardığına göre demek iyice geri zekalı değil! Eh, 1 gram beyni olan böyle bir karşılaşmaya girip bile bile rezil oluyorsa demek işin altında yukarıdaki gibi bir psikolojik bozukluk var!

Hiç bir deli, hatta geri zekalı tuttuğu siyasi partinin liderini Atatürk ile kıyaslamak gibi bir şuursuzluk içine girip kendini rezil etmez. Hele hele savaş gibi bir konuda.

Çünkü Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN en belirgin özelliklerinden biri de insanlık tarihine adını yazmış Timur, Cengi Han, Hanibal, Fatih gibi sayılı efsane general ve savaş dehasından biri olmasıdır. Keza savaştığı bütün düşmanları, kurmay eğitimi almış bütün dünya askerleri nasıl bir askeri deha olduğunu çok çok iyi bilir ve tamamı örnek alır.

General olarak yönettiği orduların başında dünya tarihine geçmiş sayısız zafer kazandığı gibi ergen yaşlarda girdiği askerlik mesleğinde kendisi bizzat elinde silah ile onlarca savaşta çarpışmış, bir çok kez yaralanmış, sakat kalmış, defalarca virus kaparak ağır hastalanmıştır.

Hatta ölmeden bir kaç gün önce sırf Fransızlar, ingilizlere meydan okumak adına üstünü giyinip Hatay'a gitmiştir.

görsel