bugün

recep tayyip erdoğan

halife olma hayali kuran, bölge politikalarımızı abd ile yürütmek istiyoruz diyen türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı,her şeyi ve türkiye'yi kendine öyle ya da böyle bağlamış kişi.

halkına yalan üreten bir lider.abd ye karşı olma edebiyatı yapıp,her gün incirlik'ten ypg terör örgütüne yardım ve silah gönderilmesine izin veren insan.kanıt mı?

"erdoğan’ın bir tarafı dünyaya 19’uncu yüzyıl merceğinden bakan putin, diğer tarafı da charles de gaulle. o ve çoğu türk, abd’den ne kadar bağımsız olduklarını göstermek istiyor ama yine de ayrılmıyorlar. amerika ışid’e karşı savaşta pkk bağlantılı grubun öncülüğündeki güce destek veriyor, türkiye buna her gün tepki gösteriyor ama bu gücü destekleyen uçaklar büyük oranda türkiye’deki üslerden kalkıyor. erdoğan buna her gün izin veriyor. rusya’dan s400 füze savunma sistemi alıyor ama aynı zamanda nato, türkiye’yi afganistan’daki çabalarımızda en kritik 4 ülkeden biri olarak görüyor. türkiye-ab ilişkileri her zaman çukurda ama mülteci anlaşması avrupa’nın istikrarında en önemli gelişmelerden biri. dolayısıyla erdoğan’ın aslında neler yaptığına bakıldığında, işbirliği açısından muazzam bir alan var.”

kim bunu söyleyen?eski ankara büyükelçicisi james jeffrey.

nerede söylendi?yahudilerin en önemli kuruluşlarından birinde,cfr.

türk-amerikan ilişkileri böyle bir adama soruluyor ve bu cevap alınıyor. bu sözleri veren bir medya kuruluşu,birkaç sosyal medya sitesi hariç hiçbir yer yok.

yorumu size bırakıyorum.eğer operasyon samimiyetle yapılıyorsa destekliyorum.fakat durum tam tersi ise büyük bir aldatmaca var. bana terörist diyecek olanlara tek bir cevap bile vermeye niyetim yok.