bugün

uludağ sözlük düzelene kadar yazmama kararı

Olay trollerin dışlanmasıyla kalmayıp diğer yazarların da bilgi içeren, görselden, bkz.lardan ve kısacık yazılardan ibaret olmayan, okuyan ve okunacak profilde devam etmesini içeriyorsa katılırım. Ki zaten her aklına geleni buraya yazan biri değilim. Onu bırak geyik muhabbeti kıvamında yazdığım bile çok azdır.
Benim naçizane tavsiyem yoz olana çok takılmayın. misal trollük için açılmış leş başlığa entry girip laf sokup prim vermeyin. Formata aykırı bir durum varsa gammazlayın, eksileyin geçin. Kötüyü konuşup yüzünü güldüreceğinize iyinin yanında ve onun bir parçası olun. Bilgi içerikli başlık ve yazı çok az. Onu geçtim ülke ya da dünya gündemiyle ilgili yazılar bile yetersiz kalıyor.
Artı oy kaygınız olmasın. illaki değeri bilinsin derseniz zaman içinde değerleniyor zaten yazdığınız iyiyse.

Bir de bu troll dediğimiz kişiler muhtemelen genç/ergen arkadaşlar. Azıcık bir zeka kırıntısı barındırıyorsa zamanla düzeleceklerdir. Yine kendimden örnek vereyim En basitinden on yıl önce yazdığım yazılarla şuankilerin arasında epey fark var. asla trollük yapmadım orası ayrı.
Saygı kırmızı çizgimiz olsun, onu aşmayalım.
© copyright 2005 - 2026