chpli belediye başkanının personelini taciz etmesi

görüntülere tekrar tekrar baktım. ses kaydını da dinledim.

ortada elle tutulur bir delil yok. ha bu demek değil ki bu olay yaşanmadı. pek tabii yaşanmış olabilir maalesef. ama ispat lazım, çocuk oyuncağı değil ki bu. videoda sadece adamın şöyle el uzattığı görülüyor. başka bir şey yok. temas yok, zorlama yok. ses kaydında ise "olay alkol almaksa ben de alayım" falan denmesinden öte bir şey yok. bunlar birini suçlamak için yeterli değil.

eğer bu olay yaşandıysa umarım gerçekten ortaya ispatlar çıkar ve ablamızın mağduriyeti ortadan kaldırılır. ismi geçen şahıs da cezasını çeker. ancak şimdilik bu iddiadan öte bir şey değil. herkesi bu şekilde suçlayabilirsin neticede.

***

entrynin burasında açıp görüntüleri tekrar izledim. kadının anlattığı şeylerin hiçbiri (adamın elini uzatması hariç) kamera kayıtlarında yok. yani elini omzuna atma, kadını kucağına oturtmaya çalışma vs.
valla bilemedim. bir belediye başkanının da etrafta kameralar varken bunu yapacak kadar salak olacağını düşünmüyorum.

akplilere buradan ekmek çıkmaz. ha olur da başka görüntüler bulunursa, o adama en büyük tepkiyi biz atatürkçüler veririz. bazıları gibi sırf bizimle aynı ideolojiden diye hırsızı, tacizciyi vs. savunacak değiliz biz.