yaran entry silinme sebepleri

başlık: uludağ sözlük moderasyonu.

entry: itu sozluk e rezil olmak başlığındaki entryleri silecek neden aramaktan yorulmuş olsalar gerek ki, çareyi başlığı sol frame'den engellemekte buldular.
öyle başlık engellemeyle, entry silmeyle olmuyor, gören görüyor. böyle görünce daha komik oluyor üstelik.

edit: geri geldi başlık. tamam tamam sakin olun yeterince güldüm bugün.*

silinme sebebi: emin olunmayan bilgi.

eleştiri diye bir şey vardır sayın moderasyon. yanlış eleştiri yapıyorsun diyebilirsiniz, yanlış bir fikre kapılmışsın diyebilirsiniz, ama kendinize yapılan, haksız olduğunu düşündüğünüz eleştirileri "yanlış ulan bu eleştiri" diye silmeniz ve kabul etmediğiniz eleştirileri insanların yazmasına engel olmaya çalışmanız gerçekten "yarıyor". bunun adı ne format uygulamak, ne sözlüğü korumak. ümitsizce çabalamak bunun adı, sırf kendini korumak için.

ne demişim, "olsalar gerek ki..." yani bir varsayım var.
başlık engellendi mi? evet. entry girip denedim. yalan değil.
sonra tekrar geldi mi? evet. bak duruyor şimdi de.
ee neresi emin olunmayan bilgi şimdi bunun?

kaçılacak son delik "emin olunmayan bilgi". istediğiniz entry'yi silebiliyorsunuz bu sebeple değil mi? ben zall fethullahçıdır diye entry girecek olsam siler misiniz? bence evet.

inanmıyorum burada da mı emin olunmayan bilgi verdim acaba? moderasyonu yüzde yüz doğru şekilde eleştiremediğim için kusura bakmazsınız artık, itiraf ediyorum, yukarıdakilerin hiçbirinde ciddi değilim.

yukarıdakiler derken, kendi entrym içindeki üst satırları kastediyorum. üsttekilere refere diye silmeyesiniz bu sefer de.