bugün

gratis ten 3 dakikada çıkan kız

Kaliteli kızdır. Yüzde elli indirimi görünce bir kaç krem ihtiyacım vardı zaten, acaba içeriye girip alsam da bu vesileyle de gratis te ilk alışverişimi yapsam mı diye düşünür. Zaten Bu ay yurt dışı uçuşu olmadığı için ne Free shoptan alışveriş yapma imkanı ne de Amerika daki hostes arkadaşlarına verdiği siparişleri bekleyecek vakti vardır.
Neyse bizim elit kız içeriye girer. Ayy! Bir de ne görse beğenirseniz, e-5 ten lüx aracıyla geçerken Şirinevler- Bağcılar dolmuş hattında gördüğü 268 kişilik kuyruk adeta copy paste yapılmamış mı!!! Kuyruktan bir kaç bıyıklı atılmıştır sadece. bir de bunların çoğu ter, 7 saattir kuyrukta beklemekten de, açlıktan ağızları kokmuyor mu. Bir de kuyrukta sen benim önümde değildin, arkadamdaydın kavgaları. Şok! Şok! Şok.
Bizim elit kızımız Işın hızıyla annee! Diyerek oradan uzaklaşır.
Edit: sözüm paraya ya da ürüne ihtiyacı olanlara değil tabiki de. ucuz diye işinize yaramayan kremleri neden alırsınız? neden kâr yapayım derken zarara girersiniz? Ayrıca iki kuruşu cebinde bırakıp, aldıklarını yüzüne sürerek buluşmaya gidip, çulsuz erkeklere maaşıyla 1000 liralık yemek ısmarlayan kezbanları da duyduk biz....