bugün

kadınlar eziliyor balonu

Yobaz falan değilim, eski feministim. gerçeği görmem zaman aldı. Feministler istediği kadar konuşsunlar, evliliklerde yük erkeğin sırtındadır.

çalışmayan kadın ayıplanmaz, ama çalışmayan erkeğin yatacak yeri yoktur.
boşanınca tüm nafakayı da erkek öder.
erkekler dünyada hep en riskli işlerde çalışır, madenlerde, inşaatlarda kadın bulamazsınız. savaşlarda hep erkekler ölür. milyonlarcası ölmüştür, ölmeye devam ediyordur.
erkeğin askerden kaçma şansı yoktur, erkek savaşmakla yükümlü kılınmıştır.

görüldüğü üzere devlet politikaları gereğince, savaş durumlarında dahi kadınlara ve çocuklara koruma sağlanmıştır. erkekler ölmekte, öldürülmekte, türün devamı açısından kadınlar ve çocuklar koruma altına alınmaktadır. bilindiği üzere bir erkek bile kalsa 10 dişi döllenebilecekken, kadın sayısının azalması, ülke nüfusuna direkt etki edecektir.

bu sebeplerden dolayı oluşturulmaya çalışılan algının aksine sorumlulukların büyüğü erkek üzerindedir. kadının da buna karşılık evinden, çocuğundan sorumlu olmasında hiçbir sakınca yoktur. insan doğasına ve mevcut kanunlara rağmen maalesef istenen algı oluşturulmuş, sorumluluğun büyüğü kadın üzerindeymiş fikriyatı topluma yerleştirilmiştir.

kadın erkek eşittir, ama denk değildir. herkes bire bir aynı olacak diye bir şey yok. birbirini tamamlıyorlar. erkeğin sorumluluklarına karşı kadının da başka sorumlulukları olacaktır.