bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek9
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- kontrat fosfor karburator4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler13
- yazarları gülümseten şeyler6
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- sarı yeleli aslan trump8
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı3
- yaz günü bira içmek6
- hababam sınıfı semra hoca7
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- mutsuz olup mutlu rolü oynamak2
- kıçına tekmeyi basmak2
- montla sıçmak3
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- zallın fake hesabı var mı9
- mor semsiyeli yabanci21
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- anın görüntüsü19
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kendi kendine konuşmak5
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- en gey özelliğiniz13
- klima çarpması2
- kalmadı3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- siyah araba4
- gocu26
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ani gelen can sıkıntısı2
- ben bir hata yaptım4
- 40 yaşında bekar kadın6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- chp'nin hali ne olacak49
- dinciler4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- türkiye a milli futbol takımı2
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- ben geldim naneler6
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- disclosure day3
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
sattığı ürünün arkasında duran, müşterisini üzmeyen bir marka. şöyle ki, 23 nisan 2017 tarihinde p9 lite akıllı telefonunu aldım. Daha öncesinde iphone 5s ve samsung galaxy j7 kullanmıştım ve her iki markanın da teknik destek kısmında büyük sıkıntılar yaşadım. her neyse p9 lite'ımı aldıktan yaklaşık olarak bir buçuk ay sonra talihsiz bir durum yaşadım ve telefon cebimdeyken 3-4 metre yükseklikten betona düştüm, bu durum sonunda telefonumun ekranının sağ alt köşesinde bir sararma meydana geldi.
nasıl olur ne yaparız falan derken, erteleye erteleye sonunda geçtiğimiz hafta yedeklerimi alıp ankara/maltepe'deki (bilenler bilir türkiye ziraat odaları birliği'nin yanı veya özlem döner'in iki-üç bina ilerisi) teknik servis bayisine götürdüm, ben bekliyorum ki telefonum alınıp yedi iş günü incelenecek ondan sonra vay efendim kullanıcı hatası diye bende 350-400 kağıt para çarpacaklar. fakat, telefonumu teslim alan hanımefendi üç saat içinde yapılacağını söyledi. saat 11:45 civarında verdiğim telefonum için 11:51de mesaj geldi, mesajda "cihazınız için yedek parça elimizde bulunmadığı için, yedek parça siparişiniz verilmiştir. parçalarınız temin edildiği takdirde onarıma devam edilecektir." diye. tam yine uzayacak bizim iş falan derken 11:52de bir mesaj daha geldi "yedek parçalarınız temin edilmiştir, cihazınızın onarımına devam edilmektedir." diye. evet, insan gerçekten hayret ediyor.
her neyse biz çayımızı kahvemizi içerken yaklaşık 12:55 gibi bir mesaj daha geldi "cihazınızın onarımı tamamlanmıştır, teslimat için hazırlanmaktadır" yazıyordu son derece hayret ve sevinç içerisindeyken 13:08de "cihazınız teslimat için hazırdır." mesajı geldiğinde koşar adım teknik servise gittim. ve bana telefonumun ekranının garanti kapsamında değiştiğini ve kesinlikle bir ödeme yapmayacağımı söylediler.
şuan cayır cayır çalışıyor, buradan tekrar hem huawei ankara teknik destek ekibine hem de huawei firmasında teşekkürlerimi sunuyorum. huawei alacak herkese de şiddetle tavsiye ediyorum, ben de ön yargı ile almıştım ama bu saatten sonra huawei'den başka bir firmadan akıllı telefon almayı düşünmüyorum.
nasıl olur ne yaparız falan derken, erteleye erteleye sonunda geçtiğimiz hafta yedeklerimi alıp ankara/maltepe'deki (bilenler bilir türkiye ziraat odaları birliği'nin yanı veya özlem döner'in iki-üç bina ilerisi) teknik servis bayisine götürdüm, ben bekliyorum ki telefonum alınıp yedi iş günü incelenecek ondan sonra vay efendim kullanıcı hatası diye bende 350-400 kağıt para çarpacaklar. fakat, telefonumu teslim alan hanımefendi üç saat içinde yapılacağını söyledi. saat 11:45 civarında verdiğim telefonum için 11:51de mesaj geldi, mesajda "cihazınız için yedek parça elimizde bulunmadığı için, yedek parça siparişiniz verilmiştir. parçalarınız temin edildiği takdirde onarıma devam edilecektir." diye. tam yine uzayacak bizim iş falan derken 11:52de bir mesaj daha geldi "yedek parçalarınız temin edilmiştir, cihazınızın onarımına devam edilmektedir." diye. evet, insan gerçekten hayret ediyor.
her neyse biz çayımızı kahvemizi içerken yaklaşık 12:55 gibi bir mesaj daha geldi "cihazınızın onarımı tamamlanmıştır, teslimat için hazırlanmaktadır" yazıyordu son derece hayret ve sevinç içerisindeyken 13:08de "cihazınız teslimat için hazırdır." mesajı geldiğinde koşar adım teknik servise gittim. ve bana telefonumun ekranının garanti kapsamında değiştiğini ve kesinlikle bir ödeme yapmayacağımı söylediler.
şuan cayır cayır çalışıyor, buradan tekrar hem huawei ankara teknik destek ekibine hem de huawei firmasında teşekkürlerimi sunuyorum. huawei alacak herkese de şiddetle tavsiye ediyorum, ben de ön yargı ile almıştım ama bu saatten sonra huawei'den başka bir firmadan akıllı telefon almayı düşünmüyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar