bugün
- tembel ve çalışmayan insan14
- manyak olmaya karar verdim9
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- velvet vs nervio19
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- otel odasında ölmekten korkmak3
- kıbrıs barış harekatı3
- otomobile ek vergi5
- velvet12
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- cunda adası3
- nervio11
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- blok33
- slavko vincic15
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- yazık oldu yarınlara4
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- pahalılığın çaresi3
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- true hanın gazabı9
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ivrindi kuzu2
- tememda kenka nalaka10
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- kitap alıntıları5
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
Benim minik bir kız kardeşim var. Şimdilik 4 yaşında. Ve dünyada görüp görebileceğim en güzel varlık. Bilmiyorum, ileride kızım olursa belki bunu yeniden düşünürüm ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Neyse. Hayatımdaki en güzel anlarımı ben bu minik çocukla yaşadım. En duygusal anlarımı da. “bir insana sadece bakarak ağlamaklı olma” durumunu yalnızca bu kişide tattım. Elimden alacağı için zamana lanet ettiğim iki şey varsa birincisi küçük kız kardeşim, ikincisi gençliğimdir. Ona minik sincabım diyorum. Pembe burunlu beyaz tavşanım diyorum. Öyle hoşuna gidiyor ki… Vampir oluyorum, öpüyorum, kokluyorum. Kuzgun, öcü ve karanlık şatonun hikâyesini anlatıyorum. (spontane olarak.) Hikâyeye onu da katıyorum. Bazen kendimi de katıyorum. Favorilerimden biri ise şu; ona hikâye anlattırmak. Bu dünyada daha ilginç bulduğum bir şey yok sanırım. Düşünsenize, taptaze bir çocuğun hayal dünyasının ürünleri. “bir zamanlarda…” diyerek başlıyor anlatmaya. Kurduğu bir iki devrik cümleden öteye gidemiyor ama bu dünyasında kaybolmam için yeterli. Yanıma geliyor bazen. “beni uçursana” diyor. “hayır” diyorum. işte o an; dudağını büzüp “ama neoluuur ben de kuşlar gibi uçmak istiyorum” diyor… Alıp bi güzel uçuruyorum bunu. O an attığı sevimli çığlıkları evi doldururken her şeyi unutuyorum. Her şeyi unutmak. Uyurken bile mümkün değil ama bu çocukla beraberken mümkün.
Olmasaydı ne olurdu diye düşünüyorum bazen. Ve beni hayata bağlayan sebeplerin büyük bir kısmının buharlaştığı canlanıyor gözümde. Olamazdı. Bu çocuk benim gıdam. Hayat enerjim. Her şeyim. Hayatımdaki bütün güzellikleri üzerine odakladığım tek varlık. iyi ki varsın tavşanım. Sensiz bir hayat düşünemiyorum.
Olmasaydı ne olurdu diye düşünüyorum bazen. Ve beni hayata bağlayan sebeplerin büyük bir kısmının buharlaştığı canlanıyor gözümde. Olamazdı. Bu çocuk benim gıdam. Hayat enerjim. Her şeyim. Hayatımdaki bütün güzellikleri üzerine odakladığım tek varlık. iyi ki varsın tavşanım. Sensiz bir hayat düşünemiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar