bugün

gezici çapulcu vs 15 temmuz yiğidi

bir tanesi t shirt ile tank durdururken diğeri rivayete göre çadırda atom bombesi imal etmiştir. binlerce fark bulunabilir ancak iki mevzunun da çıkma sebebi aynı malum şahıstır.

gezide parkı yıkıp yandaşlarına yeni bir ihale kapısı açmaya çalışmış halk bunu yemeyip engel olunca sinirine ve ağzına hakim olamayıp ülkenin kurucusu olan insanlara "iki sarhoş" diyerek yangına benzin dökmüş ve olayların patlamasına sebep olmuştur.

http://www.youtube.com/watch?v=IEIaUm4S4w0

gerçi bazı arkadaşlar bunu nedense hep es geçip gene aynı şahısın kılıf olarak kullandığı "iki ağaç için" masalını tekrar edip dururlar. 15 temmuzun giriş gelişme ve sonuç kısmı da aynı şahsa çıkar. o cemaat denilen terör oluşumu için 10 sene boyunca sürekli uyarılmış ancak dikkate almamış üstüne onlarla kol kola yürümüş devlet kademeleri içerisinde dallanıp budaklanmalarına ve işin en acı yanı olan ergenekon kumpasını destekleyerek bu kansızların tsk ( türk silahlı kuvvetleri ) içerisinde komutan kademelerine gelmelerine ön ayak olmuş ve 15 temmuzun gelişine yol açmıştır..