bugün

resit galip

cankaya'da eski adiyla koroglu caddesi, yeni adiyla ugur mumcu caddesi'nin oradan baslar ve kizilaya dogru bir yonde sirasiyla hirfanli sokak, sairler sokak, rabat sokak, ilkadim sokak ve iscan sokak, hafta sokak, filistin sokak, hatir sokak ve han sokak, golgeli sokak, fiskiye sokak ve hazan sokak, unye sokak, billur sokak, dolunay sokak ve baris sokak'larini keserek; tahran caddesi, esat caddesi ve bulbulderesi caddesi 5li kavsagina kadar gider.

bu besli kavsak noktasindan sonra yayalar dumduz devam eder ve bulbulderesi caddesini izlerlerse ahmetler postanesi'ne, sola yarim donus yapip esat caddesini dumduz takip ederlerse kocatepe camisi'ne ulasirlar.

bu besli kavsak noktasindan sonra yayalar ve tasitlar saga esat caddesi'ne donerlerse tepebasi'na giderler. tepebasindan da saga donerlerse cankaya'ya, bagcilar'a veya turkozu'ne; sola soner ve dumduz giderlerse de ahmetler postanesi'nin onune cikarlar.

son olarak da bu besli kavsak noktasindan sonra yayalar ve tasitlar sola tam donus yapip tahran caddesi'ne donerlerse karum'un onune cikarlar.