bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile3
- iltica16
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- osimhensiz galatasaray3
- rafael leao4
- okan buruk8
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 0 0 711
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- salah ne koydu ama2
- claudian clouds33
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı4
- kuçukuçuokanınçükü2
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- insan ne ister6
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı2
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- anne4
- sözlük kızlarının kekleri24
- kadınlar8
- önyargı3
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- yaşanmamışların yası6
- doktor2
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- cok da abartmaya gerek uok6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- yazarların akşam yemekleri6
- anın görüntüsü25
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- meriç dükalığı8
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- fusya semsiyeli yabanci22
- dantelli sütyen takan erkek12
- en iyi vampir filmi4
- sevdiğiniz yazarlar8
- ölümden korkuyor musunuz17
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- kürdistan10
- true'nun engelli olması6
- sarapci koala hatayi33
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
bilgiye, öğrenmeye aç meraklı çocuklarımız bıkmadan, usanmadan gördükleri her şey için sorarlar bu soruyu. ama her anne aynı sabır ve olgunlukla cevap vermez tabii bu soruya.
bazı anneler vardır, çocuk yaklaşık 1 saat kadar önce bir top ( meşin top lan fesat herif ) görüp sormuştur " anne bu ne " diye. anne yılgın, bıkkın, çaresiz iki tokat atası gelir ama çoçuğa da vurulmazki... bulmuştur kolayını anne. çocuğun merak ettiği her şeye ne olduğuna bile bakmadan 1 saat önce verdiği " top o oğlum " cevabını verir. çocuk yoldan geçen bıçkın bi delikanlıyı göstermedikçe pek sakıncası yoktur bu sıyrılma yönteminin.
bazı annler vardır bıkmadan, usanmadan cevap verir çocuklarının sorularına. bu anne ve çocuğun arkasından usulca yürürken kendinizi cocuğun gelişiminde annenin rolü bu olmalıdır diye düşüncelere sevk ediverirsiniz ister istemez. ta ki o ihraç fazlası tekstil ürünlerinin satıldığı mağazanın önüne gelinceye dek. anneden " çocuumm sen burda oyna ben geliyorum " demesiyle film kopar. etraf kalabalık, sıkış-tepiş. anne dalmış ucuzluk reyonuna, biraz önce annenin durduğu yerde sen varsın, annesinin nerde olduğundan habersiz, gelişimi 10 dakikalığına sekteye uğramış çocuk sorar sorusunu. " anne bu ne " sen oralı olmasanda herkes bıyık altından güler tabi çocuğun sana anne demesine. soru tekrarlanır, anne oratada yok gülüşmeler kahkahaya dönmüş. yok yapacak bir şey çıkarıp masaya koymaktan başka. çüküm var lan benim ne annesi?
bazı anneler vardır, çocuk yaklaşık 1 saat kadar önce bir top ( meşin top lan fesat herif ) görüp sormuştur " anne bu ne " diye. anne yılgın, bıkkın, çaresiz iki tokat atası gelir ama çoçuğa da vurulmazki... bulmuştur kolayını anne. çocuğun merak ettiği her şeye ne olduğuna bile bakmadan 1 saat önce verdiği " top o oğlum " cevabını verir. çocuk yoldan geçen bıçkın bi delikanlıyı göstermedikçe pek sakıncası yoktur bu sıyrılma yönteminin.
bazı annler vardır bıkmadan, usanmadan cevap verir çocuklarının sorularına. bu anne ve çocuğun arkasından usulca yürürken kendinizi cocuğun gelişiminde annenin rolü bu olmalıdır diye düşüncelere sevk ediverirsiniz ister istemez. ta ki o ihraç fazlası tekstil ürünlerinin satıldığı mağazanın önüne gelinceye dek. anneden " çocuumm sen burda oyna ben geliyorum " demesiyle film kopar. etraf kalabalık, sıkış-tepiş. anne dalmış ucuzluk reyonuna, biraz önce annenin durduğu yerde sen varsın, annesinin nerde olduğundan habersiz, gelişimi 10 dakikalığına sekteye uğramış çocuk sorar sorusunu. " anne bu ne " sen oralı olmasanda herkes bıyık altından güler tabi çocuğun sana anne demesine. soru tekrarlanır, anne oratada yok gülüşmeler kahkahaya dönmüş. yok yapacak bir şey çıkarıp masaya koymaktan başka. çüküm var lan benim ne annesi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar