bugün

ulusal sol

bu akımı kendi zihinlerindeki tasavvur ettikleri sol simgesinin dar kalıplarına sığdırmayanlar ilk başta deniz gezmiş, mahir çayan,yusuf aslan gibi 68 kuşağı önderleri ile tüm ideolojik ve vicdani paydalarını tekrar gözden geçirip bu kişileri red etmeleri gerekir. zira ulusal sol tam anlamıyla deniz gezmişleri tanımlar, deniz gezmiş'in en önde taşıdığı türk bayrağını günümüzde burjuva simgesi olarak küçümseyip akıllarınca alay etmeye çalışan 70 sonrası oluşturulmuş kürtçü, azınlık faşiti komprador sol değil.

bu ülkenin gerçek vatansever devrimcileri 70 darbesi ile pasifize edilirken yerini enternasyonalizmin ardına sığınıp batı sömürgeciliği ile işbirliği yaptığını kavrayamaycak kadar fikri bağnazlık içinde
bulunan ve emperyalizminin tam istediği doğrultusunda bu toplumu ayakta tutan tüm milli değerlere saldırmayı amaç edinmiş bir solcu tipi yarattı. günümüz türkiye'sindeki bu komprador-enternasyonel sol, gizli müttefikleri olan emperyalistler için türkiye gibi ülkelere karşı giriştikleri savaşta kullanacakları, kendilerine tehlike yaratmayacak bir piyondan başka bir şey ifade edemezler.

sinek küçüktür ama mide bulandırır. işte ulusal sol,emperyalist-enternasyonalit işbirliğinde
kullanılan komprador solun ipliğini pazara çıkararak , anti-emperyalist mücadeleyi yürütebilecek olan tek yöntemdir.
güncel Önemli Başlıklar